fbpx

Nyt fra Schnack # 72

Den velklædte mand - Garodkin

AF Adam Schnack

 

På Gammel Kongevej (Frederiksberg) kan du finde to yderst velklædte herre, med en passion for herremode og tøj til den moderigtige mand.

 

Navnet på den flotte herretøjsforretning er Garodkin. En forretning der tidligere har haft sin gang på Godthåbsvej, der også er beliggende på Frederiksberg. Nu er forretningen startet op i nye rammer, men med samme passion og kærlighed til kvalitet og den modebevidste stil.

 

Garodkin startede i 1942 som skrædderi, hvor den nuværende forretning er bygget op om jakkesæt og sportsjakken. Italienske producenter der leverer en absolut enestående kvalitet, der tydeligt kan mærkes når blazeren bæres. Til kvalitetsprodukter hører excellent service. En service der så entydigt er en selvfølge for Garodkin’s ejere. Venlig, ærlig og professionel uden at det bliver påtaget. Blazeren prøves og tilpasses. Alt efter behov sendes den til skrædder, så den bæres med stil og perfekt pasform. Rolige og afslappende rammer skaber en fed energi i rummet, der med en blanding af elegant og smart tøj giver en fornyet energi, når mode og service går hånd i hånd og man som en velklædt mand kan gå fornøjet ud af butikken igen. Som at være født på ny. Helt sikkert med lysten til at komme igen.

 

Garodkin er stedet for de velklædte herre.

 

 

Du kan læse mere om den nye forretning her:

 

https://garodkin.com/

 

https://denvelklaedtemand.dk/2019/01/garodkin-aabner-paa-gl-kongevej-paa-frederiksberg.html

 

Til top