fbpx

Nyt fra Schnack # 4

HVORFOR LIGGER MIT KONTOR I FREDERIKSSTADEN?

AF Adam Schnack

Jeg har længe haft et ønske om at tænke ejendomsmæglerbranchen ud fra nogle andre præmisser, end den traditionelt tænkes i Danmark. Mange af branchens generelle vaner finder jeg uhensigtsmæssige, til tider endda destruktive, for sagens kerne. For mig var det derfor også naturligt at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor det rigtige er, at en ejendomsmæglervirksomhed skal betragtes på lige fod med et supermarked, hvor man kommer ind fra gaden og shopper rundt, inden man går til kassen. Jeg har et ønske om, at min formidling af ejendomme skal være mere personlig. Derfor vil jeg gerne møde mine kunder i øjenhøjde, omkring et rundt bord, hvor ingen sidder for bordenden. Det var også vigtigt for mig at kunne byde mine kunder inden for i private omgivelser, hvor jeg kan fortælle en stille historie om, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Det er jo det samme, jeg forventer af mine kunder. På den måde får jeg de bedste muligheder for at tilpasse mig mine kunders behov. Det traditionelle butikslokale fungerer ikke som rum for denne relation.

Hurtigt blev mit ønske, at jeg ville indrette mig i en smagfuldt indrettet lejlighed, hvor jeg kan byde indenfor i mit private rum. Kravet til den arkitektoniske udførelse og de æstetiske principper for indretningen var høje – for mit ønske var jo også at fortælle en historie om, hvad jeg værdsætter i mit eget liv. Jeg fortæller lidt – kunden fortæller lidt. Det er hér, mødet opstår, og det er derfor, jeg gerne vil mødes med mine kunder i dette private rum.

Mine kunder bor enten selv i specielle boliger eller søger efter dem, som på hver sin måde er meningsfulde. Skønhed kan tage mange former og farver, men skønhed findes aldrig i det middelmådige. Derfor er mit kontor ikke middelmådigt, men en pause fra alt det trivielle.

Frederiksstaden har altid haft en særlig plads i mit hjerte. For mig er Frederiksstaden noget ganske særligt – og det er ikke uden grund, at jeg deler denne opfattelse med tusindvis af andre mennesker. Der hersker en stemning af ædelhed og ægthed. De historiske referencer synes uendelige. Arkitekturen er forfinet til sit ypperste, og i det hele taget synes alt her at tale et raffineret, internationalt sprog. Da jeg fik tilbudt en fantastisk palælejlighed i Frederiksgade, beliggende som nabo til vel nok det mest imponerende bygningsværk i København, synes det nærmest blasfemisk ikke at gribe muligheden. Så det gjorde jeg. Både i respekt for muligheden og i respekt for min drøm om at byde mine kunder indenfor i de smukkeste omgivelser. Et sted, hvor man får smagen af et korpulent, arkitekturhistorisk manifest, der i flere århundrede har beriget vores fantastiske København på så mange helt afgørende måder. En historie og en æstetik, der hver eneste dag gør mig glad og motiverer mig til at gøre mit bedste.

Dertil kommer naturligvis også, at mange af mine kunder bor i – eller i nærheden af – Frederiksstaden. Og for dem, der ikke gør, gælder det for mange, at de dagligt kører igennem Frederiksstaden. Nærheden og tilgængeligheden for mine kunder er også vigtigt for mig. På den måde håber jeg at få mange besøg fra mine kunder, som er på vej, eller som måske bare ønsker en pause på vejen.

Velkommen til Frederiksgade 9.

Kærlig hilsen

Adam

Til top