Nyt fra Schnack # 67

Adam Schnack A/S udvider forretningen på Nordkysten

AF Adam Schnack

Ejendomsmægler Adam Schnack A/S
udvider forretningen på Nordkysten

 

Boligsalg handler om mere end bare prisen. Specielt, når vi taler om de særlige boliger, der hver har sin historie og sine attraktioner. De seneste par år har Adam Schnack A/S arbejdet fokuseret og kompromisløst med at formidle nogle af landets beundringsværdige hjem – vi kalder dem meningsfulde boliger. Særlige ejendomme, som er så meget mere end et sted at bo. Vi vælger kun at formidle boliger, som vi selv synes er skønne, for på den måde sikrer vi os, at vi altid møder vores kunder med den entusiasme og ærlighed, som alle boliger fortjener at blive præsenteret med. Det er med denne passion og nærværende tilgang til branchen, at vi udvider forretningen på Nordkysten.

Nordkysten er et spændende marked, hvor specielt fritidsboligerne er i en rivende prisudvikling. Og nok så vigtigt, så er det et område, der gemmer på det ene vidunderlige sted efter det andet.

Vi fastholder, at vi ikke vil gå på kompromis med vores filosofi. Vores ambition er at udfylde et åbenlyst behov for i højere grad at fokusere på kvalitet, historie og meningsfuldhed i formidling af boliger. Derfor vil vi gerne være tilstede i lokalsamfundet. Vi har i årevis æret en stor kærlighed til Tisvildeleje, Hornbæk, Rågeleje og de omkringliggende områder, og det betyder enormt meget for os at være i nærhed og kontakt med vores kunder.

Til top