fbpx

Wildersgade 34, 1.th., 1408 København K

8.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Charmerende lejlighed/halvt byhus på 93 m2 (BBR) fordelt på to plan i historisk ejendom på Christianshavn. Huset er opført i 1778, siden fredet, og synes nærmest at være et moderne bidrag til den historiske bydel. Oprindeligt blev kvarteret anlagt på sandbanker, som lå mellem Københavns gamle købstad og Amager. For mere end firehundrede år siden opførte man Christianshavn som fæstningsby, med bastioner og militært artilleri. Siden kom beboelsesejendommene til, anlagt efter et nederlandsk byplanlægnings-ideal, med det nuværende Christianshavns Torv i midten af et skakbrætsmønster; der ligger forskelligartet bebyggelser i firkantede felter opdelt af vinkelrette gader - brudt af Christianshavns Kanal og omkranset af de naturskønne volde og bastioner, der tidligere har virket som sikkerhedsværn for Københavns Havn. Den ultimative beliggenhed blev givet af praktiske hensyn og siden har Christianshavn med rimelighed statueret sig, som et af de absolut mest attraktive steder at bo i hovedstadsområdet. Intet er som Christianshavn, i Danmark. Og intet bliver nogen sinde sammenligneligt med Christianshavn, i Danmark. Faktisk er dette kvarter noget af det som gør vores Københavnerhistorie, byplanlægning og arkitektoniske referencer til noget helt særligt, i Danmark.

Indretning: Entré til trappeløb med stort soveværelse til den ene side og badeværelse til den anden. 1. salen er indrettet med repos til køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med opholdsstue. Fra begge sider beriges lejligheden med fire vinduesfag ? fire orienteret mod sydøst og fire orienteret mod nordvest. Smukkere lysindfald kan man vel ikke ønske sig og en mere velkomponeret bolig er svær at kræve.

Dette er en vidunderlig bolig til det pladskrævende par, der drømmer om et liv midt i byen, beriget af historiske bygninger og gadernes fabulerende patina - lige om hjørnet fra Københavns Havn, fra Chistianshavns Kanal, fra Metro, fra madmarkeder, fra Centrum, fra Bibliotekshaven, fra grønne volde og bastioner. Lige om hjørnet fra byens hektiske liv, dens glæde og dens energi - og stadig sin egen stille beliggende hemmelighed, der også kan vælge at have nok i sig selv.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.495 DKK
BOLIGAREAL 93 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1778
HENT SALGSMATERIALE