fbpx

Vibevej 1A, 3630 Jægerspris

5.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Der er en særlig grund til at Kulhuse er øverst placeret på landkortet for mange sommerhusejere. Der er også en grund til at Jægerspris, endda helt tilbage i 1300-tallet, er blevet beriget med et af de smukkeste slotte i kongeriget og der også en grund til at det næsten er umuligt at erhverve sig et fritidshus i første række til vandet lige netop hér. Stedet er ganske enkelt noget særligt, og for mange synonym med det absolut mest attraktive område.
Kysten er vestvendt. Vandet skifter fra stille badevenligt landskab til brusende hav. Ikke sjældent ligger der sæler og soler sig på de store sten i vandkanten, og ikke sjældent kan hornfisk, havørred, fladfisk og ikke mindst spandevis af rejer hives op af havet. Lige netop hér. Og det er noget særligt. Ikke kun for fiskere og gourmeter, men for stedet, stemningen og den ædle habitus, der, som det enorme fugleliv og andet dyreliv og måneskin og solnedgange for livsnæring her.
Ejendommen er opført i 1981 og af nuværende ejer gennemgribende renoveret til et moderne familievenligt fritidshus på 192 etagemeter (BBR: 102 m2). Let at flytte til, let at vedligeholde og let at leve i. Her er plads til den store familie, plads til gæster, fester og stille øjeblikke på den solbeskinnet terrasse, hvorfra havet og det mediterende liv langs kystlinjen kan nydes i første parket til opfyldelsen af dine boligdrømme.
Indretning: Entré til stort alrum, der fordeler funktionelt indrettet køkken med spisestue og opholdsstue, hvorfra der er udgang til stort vestvendt terrasseområde og udsigt så langt øjet rækker til det magiske sted i det fjerne, hvor himmel og hav mødes. To skønne soveværelser, og lækkert indrettet badeværelse med brus. I underetagen er der yderligere et disponibelt rum, badeværelse med kar, nyligt etableret sauna og festlokale med bar og plads til at livets begejstring kan manifesteres sig i dans og fest.
Her nydes naturen. Her går man i ét med de evige variationer af solnedgange og her fester man og man nyder livets stille øjeblikke. Faktisk er det sådan, at lige netop dette sted byder op til at nyde livet på livets betingelser.
~

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 5.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 1.711 DKK
BOLIGAREAL 102 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1981 /
HENT SALGSMATERIALE