fbpx

Vesterfælledvej 66A, 5.th., 1799 København V

6.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Skøn penthouselejlighed på 80 m2 (BBR) - midt mellem det nye og det gamle København. I hjertet af et af Københavns mest markante arkitektoniske sammenstød - der hvor byens nye og gamle bygninger komplimenterer hinanden - og dér hvor moderne boligkomfort har været ledestjernen i arkitektens fine formsprog. Tæt på Enghave Plads, Enghaveparken, Metro og Vesterbros små gader, fyldt med specialbutikker, hyggelige restauranter og lokalt liv fra morgen til aften.

Ejendommen er opbygget som et atrium om sig selv, med hverdagslivets uderum og sociale mødested som koblingspunkt for ejerforeningens lejligheder. Hér i midten mødes man til og fra sin lejlighed, og hér i midten er der lys, luft og afstand nok til at man ikke føler sig beskuet, men i stedet, som en del af et stille fællesskab.

Ejendommen er opført i 2018 og det er lykkedes at implementere vel nok de fleste krav til, hvordan livet i sit hjem imødekommes med højeste grad af komfort: Elevator til døren, to store altaner - den ene mod syd og den anden mod nord - og fra lejlighedens tre vinduessider er der en enestående udsyn til mødet mellem den nye og den gamle bydel af Carlsbergbyen med Søndermarken og et utal af tårne og spir som bagvedliggende scenetæppe.

Indretning: Entré til alrum, der er indrettet med mindre, men funktionelt køkken, opholdsstue og spisestue i ét, to skønne soveværelser - begge med udsigt, og fra både alrummet og soveværelserne er der udgang til altan. Desuden funktionelt indrettet badeværelse med brus og vaskefaciliteter.

Dette er en suveræn lejlighed til det pladskrævende par eller mindre familie der ønsker at leve et moderne liv, omgivet af vidunderlige arkitekturskatte midt i det pulserende København.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 6.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 3.049 DKK
BOLIGAREAL 80 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE A2020
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 2018 /
HENT SALGSMATERIALE