fbpx

Tullinsgade 1, 1.tv., 1618 København V

SOLGT

OM BOLIGEN

Suverænt indrettet hjørnelejlighed på 176 m2 (BBR) med suveræn beliggenhed i et absolut suverænt kvarter. På hjørnet af Gammel Kongevej og Tullinsgade! Nabo til verdens mindste Hotel. Lige om hjørnet fra Værnedamsvej. Lige om hjørnet fra Søerne. Lige om hjørnet fra hjertet af København. I grænsefeltet mellem Frederiksberg C og Vesterbro. Hvis herskabelige boheme findes, findes det hér - komponeret af sanselighed, æstetisk finesse og gennemgående kvalitet af højeste kaliber.
Indretning: Oprindeligt er lejligheden disponeret med tre stuer en suite, hvor hjørnestuen i dag er indrettet som soveværelse, stor opholdsstue i midten og soveværelse og walk-in. Unika-designet snedkerkøkken, smagfuldt indrettet badeværelse med kar og brus og yderligere et soveværelse med skabsvæg. Gennemgående i lejligheden er der lagt nyt smukt gulv af store sildebenspaket fra Københavns Møbelsnedkeri, ligesom samtlige skabe, walk-in og køkkeninteriør er designet og udført af Københavns Møbelsnedkeri. En vidunderlig rejse rundt i smukke detaljer og en rejse ind i et nyt hjem, der alle steder bliver særliggjort af sin håndværksmæssige tæft, sine godt fire meter til lofter og sine elegante rumligheder, hvor stuk, paneler og fyldningsdøre virker som taktile detaljer i et sandt mesterværk.~
Lejligheden fungerer fortræffeligt som hjem for en familie på fire, og vil naturligt folde sig endnu mere ud og skabe endnu udstrækning for det pladskrævende par, hvor der vil være plads til at udstrække stuernes en suite forløb, gæsteværelse eller hjemmekontor (der er registreret 20 m2 erhverv i lejligheden, jf. BBR).
~

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 176 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1853 / 1930