fbpx

Tranegårdsvej 58, ST.th., 2900 Hellerup

3.245.000 DKK

OM BOLIGEN

Renoveret lejlighed med gennemtænkte og kvalitetsbevidste løsninger.

Igennem en respektfuld renovering er det lykkedes, at skabe en særlig stemning af fuldendthed. En altomfattende istandsættelse, hvor hver en detalje er gennemtænkt ind i en fin balance mellem et klassisk- og et moderne formsprog. Lag på lag; og detalje på detalje underbygger boligens fortælling om det fuldendte – i alt fra de smukke plankegulve, den elegante stuk til de høje paneler.

Indretning: Entré til fordelingsgang med garderobeskab. Sydvendt stue med brændeovn og med plads til det store spisebord og sofaarrangementet. Herudover soveværelse med skabsvæg. Ved enden af fordelingsgangen er der på fornemmeste vis blevet gjort plads til en kontorplads. Velindrettet køkken med vaskemaskine og vinkøleskab, og stilrent badeværelse beklædt med Made a Mano fliser med separat bruseniche.

Tæt ved Bernstoffsparken, Dyrehaven, fortet og stranden. Med kort afstand til både vand og by, er Tranegården en attraktiv beliggenhed for mange. Foreningen er kendt for sit fortrinlige gårdmiljø, gode parkeringsmuligheder og giver beboerne helt eksklusiv mulighed for at blive en del af et enestående kolonihavekollektiv.

Lejligheden henvender sig til parret, senioren eller singlen, som ønsker en velindrettet kvalitetslejligheden tæt på det hele, hvor hvert et hjørne er inkluderet i en pladsoptimerende disponering af lejlighedens rumplan.

Til lejligheden hører et stort kælderrum og loftsrum til.

KONTAKTPERSON

BENJAMIN SWINGLER

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 52174223

BENJAMIN@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 3.245.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.882 DKK
BOLIGAREAL 65 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE G
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1919 / 1998
HENT SALGSMATERIALE