fbpx

Tjørnevej 21, 5700 Svendborg

24.875.000 DKK

OM BOLIGEN

Villa Grasten. Enestående luksus i enestående naturskønne omgivelser. I første række til Lunkebugten i det majestætiske Sydfynske øhav. I første række til et liv, hvor hverdagen kan blive fyldt med sejlads, surfing og fiskeri for enden af haven, ture på mountainbike i de omkringliggende skove, ridning, golf eller vandreture rundt på den billedskønne Thurø. Alt på øen ligger i gå- og cykelafstand, og den skønne Svendborg bys utallige tilbud ligger godt 10 kilometer herfra.

Ejendommen er opført i 2012 og fremhæver elegant et moderne formsprog, der på så mange måder imødekommer alt, hvad man med rimelighed kan forvente af en luksusvilla. Et væld af tekniske detaljer og et væld af fine arkitektoniske greb balancerer elegant rumligheder, gennemlysninger og moderne boligkomfort. Både inde og ude. Både for det pladskrævende par og for den store familie og for gæster. Både som helårsbolig og som feriested (ejendommen har flexbolig status). I alt 439 etagemeter (BBR: 326 m2), højt beliggende på 4.856 m2 kuperet strandgrund.

Solbeskinnede terrasseområder hele vejen rundt om huset, udendørs spa, herskabeligt indkørelsesparti brolagt med smukke granitfliser, i vandkanten er der et vidunderligt terrasseområde med to platforme, udebruser og badebro, hvor man kan tøjre sin egen båd, stort garageanlæg med plads til tre biler, opbevaring og værksted, yderligere to opbevaringsrum i sideliggende bygning, stort alrum med udsigt så langt øjet rækker, tre soveværelser med tilknyttet badeværelse, alrum, to stuer, conservatory, overdækkede udeområder, sublimt køkken med tilknyttet kølerum/viktualierum og lys, og plads, og mere plads og endnu mere plads til alt det som du drømmer om.

Dette er lige præcis så imponerende som det ser ud og dette sted findes ikke magen til i dette kongerige.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 24.875.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 6.967 DKK
BOLIGAREAL 326 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE A2010
EJENDOMSTYPE VILLA
BYGGEÅR/OMBYGGET 2012
HENT SALGSMATERIALE