fbpx

Tesdorpfsvej 84, 2000 Frederiksberg

18.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Funktionalistisk villa på 320etagemeter med suveræn beliggenhed på en privat lukket vej i det familievenlige 5. Juni Plads kvarter på Frederiksberg.

Ejendommen er opført i 1955 og fremstår som et renskåret eksempel på tidens stringente formsprog, hvor hver eneste linje og hver enkelt rumlighed er nøje udtænkt. Smukke lysindfald, elegante rumligheder og en yderst veldisponeret planløsning, der skaber brugbare rum og en naturlig bevægelighed i villaen. Husets disponering over 222 boligkvadratmeter (BBR) og 98 m2 underetage skaber på fineste vis rum i rummene, og alle steder er der hyggelige opholdssteder og naturlige indretninger, der alle placerer sig naturligt i forhold til ønsket om lys, henholdsvis skygge i løbet af dagen.

Huset forstår naturligt den moderne families behov for balancen mellem fællesskab og privathed, hvilket giver plads til stort køkkenalrum i ét med spisestue, opholdsstue og spektakulær vinterhave/udestue med elegant og velproportioneret hall i midten af huset. Desuden badeværelse med kar i stueetagen. 1. salen er indrettet med repos/i dag disponeret til hjemmearbejdsplads, tre soveværelser, stort walk in med indbygget skabe og badeværelse med brus. Underetagen er indrettet med store disponible rum, vaskerum og vinkælder.

Et finurligt hjem med et væld af smukke detaljer, hvor i flæng kan nævnes det originale stengulv i de smukkeste farver, Cuba mahogni-panelerne som bryder både vægge og loft i vinterhaven, det originale emaljeret badekar og det elegant integrerede interiør i mødet mellem hall og vinterhave.

Dette er en ganske enkelt et fantastisk hus. Et fantastisk hjem for den pladskrævende familie. Et fantastisk sted at bo - midt i et af de skønneste villakvarterer, der ligger i nærhed til institutioner, offentlig transport, Metro og indkøb, og et fantastisk møde med den danske arkitekturs guldalder.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 18.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 8.576 DKK
BOLIGAREAL 222 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1955 / 1966
HENT SALGSMATERIALE