fbpx

Telefonstien 41, 4780 Stege

3.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Modernistisk tegnet sommerhus i første række til Stege Bugt ved Møn - og i første række til de billedskønne Kongens Enge, hvor køer græsser, og vildtet løber om kap med de højtdansende rovfugle. Midt i et eventyrs-landskab, midt mellem den naturfredet Flinteskov med vilde heste, ægte fredskov, gode betingelser for lystfiskeri og fuglereservater. I gåafstand fra Ulvshale Skanse og den eksotiske Ulvshale Strand. Fra dette naturrige er der udsyn til himmel og skov.~Ved at fælde et par håndfulde træer, kan man fra huset opnå frit udsyn over Stevns Bugt. Fra grænselandet mellem den store naturgrund på mere end 5.000 m2, til de vildtvoksende henlagte engområder, er der en spektakulær udsigt til Anker Engelunds ikoniske Dronning Alexandrines Bro, som i folkemunde også kaldes Mønbroen. Vi kender den alle - den med buerne.
Huset er oprindeligt opført som fritidshus i 1958, og siden gennemgribende forvandlet, ombygget og tilbygget i 2018. Et elegant og begavet arkitektonisk formsprog tillader ugeneret huset, at orienterer sig mod de smukke engområder med vandet og skovområder som bagvedliggende horisont. Et postkortagtigt kig ind i naturen og året rundt en utrættelig manifestation af, hvor vidunderligt der kan være i vores Kongerige. Huset lægger sig til rette i naturen - på naturens præmisser, og der er skabt flydende overgange mellem det grønne landskab, husets store vinduesparti og de omkringliggende terrasseområder.
Indretning: Entré til stort alrum, indrettet med køkken, spiseplads og opholdsstue i ét, en suite med soveværelse og sideliggende badeværelse med brus. Fra både alrum og soveværelse er der udgang til stort terrasseområde. Desuden garage og anneksbygning med plads til gæster og opbevaring.
Et helt igennem suverænt sommerhus til det naturelskende par eller familie, der drømmer om at bo midt i et lydbillede af råvildtet færden, vilde fasaner og hundredvis af andre fugles højlydte påskønnelse af sine omgivelser.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 3.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 1.456 DKK
BOLIGAREAL 65 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1958 / 2018
HENT SALGSMATERIALE