fbpx

Strandvej 35, 3630 Jægerspris

12.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Strandhus af ekstraordinær kaliber i det skønne Kulhuse - i første række til Isefjord, tæt på den hyggelige Jægerspris By og ikke mindst i nærhed til helt enestående naturoplevelser. For enden af egen grund kan man stryge fjordrejer, fiske efter fladfisk og hornfisk, bade og dyrke alverdens vandsport. Øen Alholm ligger lige dér, og der er udsigt til Lynæs Havn, Rørvig Havn og i det smukke kuperede landskab i Nakke Hage. Og der er vand og himmel så langt øjet rækker.
Grunden strækker sine 3.239 m2 fra den stille Strandvej til vandkanten, og bygningerne fordeler henholdsvis 88 m2 (BBR) med tillæg af 1. sal (disponible rum), sammenbygget garage på 36 m2 (BBR) og sideliggende anneksbygning.
Huset er gennemgribende istandsat med en sjælden fin fornemmelse for materialer, gennemlysninger og hjørner, som skaber den mest vidunderlige stemning i huset. Fra både soveværelse og opholdsstue er der udgang til stort anlagt vestvendt terrasseområde, der ligger i ét med haven mod vandet - og mod øst er der herligt terrasseområde omkranset af hovedhus, sidehus og anneks.
Indretning: Entré til luksuriøst indrettet køkken, spisestue en suite med opholdsstue (også oplagt som soveværelse). Yderligere et alrum/opholdsstue med skabsvæg (muligt soveværelse) og lækkert indrettet badeværelse. 1. salen tilbyder stort alrum med en magisk udsigt til vandet og yderligere et værelse, der i dag er indrettet som soveværelse. Endvidere toilet.
Dette sted er en perlerække af åbenlyse delikatesser, hvor naturligvis beliggenheden i sig selv sender stedet til stjerne - og ellers kan i flæng nævnes de smukt anlagt terrasseområder med ugeneret udsigt til vandet, husets varme formsprog, niveau forskydninger der tilfører huset en fin dynamik, udendørsbruser, mulighed for at udvikle sidehuset og tillægge ejendommen en væsentlig øget brugsværdi, muligheder for at inddrage anneksbygningen, den fine balance mellem ide- og uderum, gennemlysningerne der bidrager med et helt enestående lys i huset, fine detaljer i gulve, trappeløb og fordeling af værelser. Den nye cykelsti til havnen fra Jægerspris til Kulhuse, smukke vandreruter, og et Ishus, som har fundet prisen for at være det hyggeligste sted i Danmark". Man kan blive ved og ved og ved - ganske enkelt fordi dette sted er noget helt ud over det sædvanlige!

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 12.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 3.705 DKK
BOLIGAREAL 88 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1955 / 1993
HENT SALGSMATERIALE