fbpx

Strandgade 24A, 1., 1401 København K

21.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Generøs herskabelighed i det ældste af det gamle Christianshavn. Oprindeligt blev ejendommen opført som en mindre prætentiøs gård i 1620’erne, siden opkøbt og forvandlet til et imposant palæ af Cort Adeler, der begyndte ombygningen i 1668. Siden kom 3. sal på og siden blev bygningen anvendt til som pakhus, med lager, bageri-forretning og lejligheder. I dag bestå huset af tre fantastiske ejerlejligheder, hvor 1. salen består af 216 m2 med godt fire meter til loftet og helt ekstraordinære interiørdetaljer i alt fra de imponerende fyldningsdøre, smukke paneler, enorme palævinduer og sit originale intarsia-gulv i den store opholdsstue.

Lag på lag og side om side beskrives historien hér – først imponerer ejendommens smukke facade med Frantz Fæddersens rigt detaljereret fronton fra 1748 med fortællinger om handel og søfart, dernæst den eventyrlige gårdmiljø og elegante adkomstparti, til vel nok Københavns smukkeste trappeløb der fører vejen til lejligheden på 1. sal. Højloftede og smukt gennemlyste stuer en suite mod Strandgade, to soveværelser mod gården, badeværelse med brus, bagvedliggende spisestue i sidehuse, der ligger i naturlig forlængelse af lejlighedens smagfuldt indrettet køkkenalrum.

En bolig der i enhver henseende komplimenterer tidens fortællinger med en moderne livsstil. Plads til at der bliver fortalt videre på stedets spændende fortællinger, plads til at man kan leve et vidunderligt liv og beriget af ejendommens fredning, der giver plads til at fremtidens generationer kan nyde de samme livsbekræftende omgivelser.

Denne bolig er i den grad noget ud over det sædvanlige. Derfor kan man læse om den i historiebøgerne. Derfor består den som en stolt reference til sin tid – og derfor stråler den som en juvel i markedet, der vel næppe finder sin mage.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 21.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 8.211 DKK
BOLIGAREAL 216 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1623 / 1960
HENT SALGSMATERIALE