fbpx

Store Kongensgade 90, 2.tv., 1264 København K

11.495.000 DKK

OM BOLIGEN

Beundringsværdig herskabslejlighed ved Frederiksstaden med fælles tagterrasse og mulighed for altan.

Hér er det lykkedes at skabe en særlig stemning. En stemning af fuldendthed. Det er lykkedes ved hjælp af den respektfulde renovering, lejligheden for nyligt har været igennem. En renovering hvor hver en sten er blevet vendt og hvor hver en sten er blevet dekoreret med de fineste detaljer. Det er formået at frembringe det arkitektoniske formsprog fra ejendommens opførsel i 1880 ind til lejlighedens hjerte og overalt i lejligheden, hvor de imponerende detaljer i interiør, stuklofter og parketgulve forenes med fine rumligheder.

Indretning: Entré med garderobeplads. Fra entréen er der adgang til soveværelse/kontor og lejlighedens to stuer én suite. Sofastue med brændeovn og spisestue. Via fordelingsgang fra spisestuen tilgås masterbedroom, gæstetoilet, stilrent badeværelse og spisekøkken med mulighed for opsætning af altan.

Ejendommen byder sine beboere på en suveræn udsigt over Københavns tagrygge fra tagterrassen, hvor dagens solskinstimer kan nydes til fulde.

Frederiksstaden og dets historiske bygninger, anskues af mange med beundringsværdige blikke og kan med sin smukke arkitektoniske arv, ikke komme bag på nogen. Området er noget helt særligt og lejligheden er noget helt særligt. Alt lige hér, er noget helt særligt.

KONTAKTPERSON

BENJAMIN SWINGLER

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 52174223

BENJAMIN@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 11.495.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.724 DKK
BOLIGAREAL 142 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1880 / 1976
HENT SALGSMATERIALE