fbpx

Store Kongensgade 23, 3., 1264 København K

12.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Fuldendt herskabslejlighed på 195 m2 (BBR) i fredet ejendom fra 1830. Fyldt med historiske referencer og mesterlige detaljer. Eksemplarisk kulturhistorisk nedslag, som er gennemgribende og respektfuldt moderniseret til at kunne stå stolt ind i fremtiden. Dette er en raffineret kobling mellem vores kulturarv og vores krav om moderne boligkomfort. Og det er en vidunderlig bolig i hjertet af vores skønne København.

Midt i byen, tæt på alt. Fra Metro til alverdens indkøb til byens naturskønne oaser. Alt er inden for rækkevidde og alt er på samme tid i så behagelig afstand, at man kan tilvælge og fravælge byens puls.

Indretning: Entré med indbygget skab og adgang til lejlighedens to smukke stuer en suite, som tilsammen har fire imponerende vinduer mod gaden. Den ene stue ligger en suite med stor spisestue, hvorfra der er adgang til værelse med adgang til eget lækkert indrettet badeværelse med brus. Ad fordelingsgang yderligere et soveværelse og smagfuldt indrettet køkken og endnu et badeværelse med brus og vaskefaciliteter.

Højt til loftet, smukke paneler, fyldningsdøre - ja, i det hele taget fantastisk interiør i hele lejligheden. Smukt, smukt, smukt - og elegante løsninger i badeværelser og køkken, der skaber en velstruktureret kontrast til den snart 200 år gamle bygning.

Gennemgående i lejligheden er der søgt at skabe harmoni mellem ejendommens originalitet og moderne funktionalitet - og det er lykkedes!

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 12.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.727 DKK
BOLIGAREAL 195 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1830 /
HENT SALGSMATERIALE