fbpx

Stadfeldtsvej 9B, 2500 Valby

SOLGT

OM BOLIGEN

Drømmende murermestervilla på 177 etagemeter i idyllisk villakvarter, skabt til den moderne romantiker, der ønsker at bo i byen. Her emmer stemningen af fuglefløjt, luft og samvær.

Huset er opført i 1922 op af det oprindelige arbejderkvarter i Valby. Siden er huset blevet gennemgribende renoveret af de nuværende ejere, med en sjælden grad af raffineret forståelse for ejendommens oprindelige kvaliteter - samtidig er boligen ført ind i vores moderne tid og vil bestå moderne langt ind i sin fremtid. Boligkomfort har været en prioritet med selvreguleret gulvvarmesystem i alle plan, samt klimastyret Velux.


Indretning: Velkommen i ikonisk vindfang til fordelingstrappe, hvorfra der er adgang til det stemningsfulde hovedrum, dette rum er ganske simpelt imponerende og lyset er bragende. Her er der plads til afslapning i sofaafdelingen og samvær i køkken-alrummet. Køkkenet er et enestående snedkerkøkken, som meget tydeligt er skabt til huset - af de samme Douglas Dinesen planker, der binder hele rummet sammen. Herfra er der direkte udgang til vestvendtterrasse med nedgang til den skønne have. Første salen er indrettet med to skønne soveværelser, det ene med direkte udgang til stor tagterrasse. Herudover stort badeværelse, hvor der er mulighed for køber at sætte sit eget præg. Underetagen byder på yderligere to veldisponerede rum, bryggers, badeværelse og toilet.

Dette er drømmen om hus og have. Et vidunderligt hus til det pladskrævende par eller familie, der ønsker at bo i nærhed til alt, hvad hverdagen ønsker sig.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 111 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1922 / 1928