fbpx

Solsortvej 119, 2000 Frederiksberg

19.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Suveræn istandsat familievilla på 162 m2 (BBR) skønt beliggende i Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg. En sand perle. Et arkitektonisk manifest, der forener klassisk arkitektur med moderne boligkomfort. Overalt er der fine deltaljer, skønne haverum, smukke gennemlysninger og alle steder i huset bindes sammen af begavede arkitektoniske greb.

Indretning: Entré til hall med gæstebadeværelse med brus og adgang til husets store stue, indrettet med opholdsstue og spisestue, som ligger en suite med smukt tegnet køkken og funktionelt indrettet bryggers i eget rum. Fra køkkenet er der udgang til det skønneste sydvendte gårdmiljø, hvorfra der er adgang til anneks, indrettet med soveværelse og toilet. 1. salen fordeler tre skønne soveværelser – det ene med hems, to med fritliggende bjælker og alle med hver sine særpræg. Yderligere et lækkert indrettet badeværelse med kar.

Dette er en sjælden mulighed for at få en velkomponeret villa på Frederiksberg, der synes ideel for det meget pladskrævende par med brug for hjemmekontor og gæsteværelser eller den store familie, der har brug for op til fire soveværelser. Et sandt paraíso!

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 19.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 8.268 DKK
BOLIGAREAL 162 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE VILLA
BYGGEÅR/OMBYGGET 1916
HENT SALGSMATERIALE