fbpx

Skjærkjær 7, 4540 Fårevejle

10.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Hyggeligt sommerhus på 123 m² (BBR) beliggende på en suveræn naturgrund i den skønne Kårup Skov. I tredje række til de fineste badestrande i Nekselø Bugt, med udsyn til Ordrup Næs og med de smukkeste solnedgange over vandet. Alt dette i cykelafstand fra Dragsholm Slot og Lillero. Det er vel med rimelighed et af de mest attraktive sommerhusområder, Sjælland kan byde på, og en sværvægter i sin kategori. Denne 4.000 m² oase med gamle smukke træer er et mageløst fristed, kultiveret og anlagt i det kuperede landskab.

Området kendetegnes ved sine store udstykninger, der skaber luft omkring hver enkelt ejendom. Her er ingen plankeværk; der er flydende overgange mellem private grundstykker og offentlige skovområder, og i alle retninger er der skønne vandreture.

Skoven lægger sig op ad det område, der kendes som Bjergene, formet af istidens transformationer. Siden det første landsted blev opført her, har det bugtede landskab været øverst på listen over de mest attraktive sommerhusområder i landet. Sommerhusene i Kårup Skov videreføres typisk fra generation til generation, for det er uhyre svært at få sådan et sted igen. Derfor udbydes de sjældent til salg, og dermed er der særlig grund til at være ekstra på vagt, nu hvor muligheden endelig opstår.

Området er elsket af gourmander, cykelentusiaster, fuglekiggere og vandrere i hele landet. På den internationale scene kendes Odsherred som den første UNESCO-anerkendte geopark i Danmark. 
Huset ligger i cykelafstand fra suveræne vandre- og mountainbike-ruter og i køreafstand fra Odsherreds hyggelige havnemiljøer og det ene fortidsminde efter det andet. Et naturrige, hvor visse bugtede bakker er formet af istiden, og hvor kilometervis af vidunderlige strande hver dag overrasker med at se anderledes ud. Lyset, solopgange og solnedgange forbløffer os hver eneste dag. Det er et eldorado for lystfiskere og ikke mindst bare et helt vidunderligt sted at slappe af - for det kan man her.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 10.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.022 DKK
BOLIGAREAL 123 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1958 / 1972
HENT SALGSMATERIALE