fbpx

Skindergade 21, st., 1159 København K

6.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Historisk lejlighed på 120 m2 (BBR) i historisk bygning, i et historisk kvarter, i vores historiske hovedstad. Derfor er ejendommen fredet og derfor er dette sted et særligt sted at komme hjem til, et særligt sted at bo og et særligt sted at skulle sige farvel til. Men med så meget andet i livet, så har ting sin tid, og derfor udbydes denne vidunderlige lejlighed nu. Ikonisk for vores byhistorie. Ideel i sin rumfordeling for det pladskrævende par og fyldt med stemning, følelser og æstetisk raffinesse. Uden at være højtidlig, står denne lejlighed stolt og selvbevidst. Ikke elitær. Ikke ophøjet. Men værdig, ærlig for sin tid og stolt over at være grundstenene i ét af byens fineste borgerhuse.

Ejendommen er opført i 1830, spækket med arkitektoniske særligheder fra datidens mesterlighed. Siden er lejligheden løbende opdateret til tidens moderne boligkomfort, og står nu klar til at en kommende ejer kan sætte sit præg på stedet.

Indretning: Entré til forstue, hvorfra der er adgang til stort værelse/stue (som i dag er opdelt til to værelser), stor spisestue en suite med opholdsstue/værelse. Enkelt indrettet køkken og badeværelse med brus.

En lejlighed ud over det sædvanlige, der i sjælden grad appellerer til dem der ønsker at bo i byens hjertekammer, hvor pulsslag, stemning og historisk nærvær komponerer hverdagens musik.

NB: Der igangsættes snarligt en gennemgribende renovering af bygningernes facader, vinduer og opgang.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 6.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.243 DKK
BOLIGAREAL 120 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1830
HENT SALGSMATERIALE