fbpx

Skindergade 21, 4., 1159 København K

5.250.000 DKK

OM BOLIGEN

Romantisk penthouse i hjertet af det gamle København på 115 m2 (BBR). Ideel rumfordeling til det pladskrævende par med brug for hjemmearbejdsplads og hverdagens levende liv i sporene fra fortidens købstads storhedstid. Udsigt til tårnet fra Vor Frue Kirke, kig ned ad Lille Kannikestræde, smukke gennemlysninger i lejligheden morgen og aften, om hjørnet fra Gråbrødre Torv og midt i midten af byens centrum. Højt hævet fra gadens liv, øverst i huset og i øjenhøjde med de utallige omkringliggende smukke tagrygge, tårne og spir.

Ejendommen er opført i 1830 og står som en stolt reference til tiden borgerhuses specielle arkitektoniske udtryk – derfor er huset også fredet, og tak for det!

Indretning: Entré til lejlighedens store alrum, som i dag fordeler opholdsstue med separat rumlighed, der kan indrettes som soveafdeling/værelse – en suite med smagfuldt indrettet køkkenalrum med plads til et stort spisebord og den skønneste udsigt. Soveværelse med mulighed for at indrette mindre arbejdsplads, plads til skabsplads/skabsvæg og adgang til ældre badeværelse med brus og vaskefaciliteter.

Dette er med rimelighed det man kan kalde for en herlig lejlighed – herlig i sin beliggenhed, herlig i sit formsprog, herlig i sin stemning og herlig at leve i. Herlig, som i allerdejligst.

NB: Der igangsættes snarligt en gennemgribende renovering af bygningernes facader, vinduer og opgang.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 5.250.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.979 DKK
BOLIGAREAL 115 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1830
HENT SALGSMATERIALE