fbpx

Sjølundsvej 1, 3150 Hellebæk

12.250.000 DKK

OM BOLIGEN

Suverænt beliggende familievilla på 221 etagemeter i første række til Øresund med et eventyragtigt haveanlæg. Ejendommen er højt placeret på kupperet grund med Bøgeholm Sø, Bondedammen og Teglstrup Hegn som bagvedliggende kulisse. Et levende hjem, smukt placeret på en af nordkystens smukkeste strækninger. Midt mellem gamle træer, kupperede haverum, solbeskinnede terrasser mod øst, syd og vest lægger sig i en smuk havearkitektonisk komposition med fortidsminder fra dengang den 2.059 m2 store grund var en del af et omfattende og højtideligt haveanlæg. Således findes på grunden smukke statuetter, elementer fra et tidligere opført orangeri og egen lille sø i baghaven, som er med til at skabe en særlig stemning af sydlandsk autentisitet omkring huset.

Ejendommen er opført i 1966 og siden moderniseret til en tidsvarende bolig med en ideel rumfordeling for den mindre familie eller pladskrævende par.

Indretningen: Entré til funktionelt indrettet køkken med den smukkeste udsigt ud over Øresund. Gennemgående alrum, som fordeler opholdsstue og spisestue med terrassedør ud til den smukt anlagte have, der er orienteret mod vest. Stort (sove)værelse (oprindeligt to værelser) med sydvendte vinduer og badeværelse med brus og vaskefaciliteter. 1. salen er indrettet med to skønne værelse en suite og toilet. Husets underetage fremstår med entré og to disponible rum, god lofthøjde og gode muligheder for at indrettet opbevaringsplads, værksted eller hobbyrum.

Denne ejendom er helt i særklasse. Huset har kant, og dets arkitektoniske formsprog placerer sig elegant ind i haveanlæggets legende univers. Smukke gennemlysninger, solbeskinnet haverum, niveauer af væresteder i elegante forskydninger mellem grundens kupperede landskab, Øresund og værelser med udsigt så langt øjet rækker, mod himmel og hav.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 12.250.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 16.530 DKK
BOLIGAREAL 179 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE VILLA
BYGGEÅR/OMBYGGET 1966
HENT SALGSMATERIALE