fbpx

Sankt Thomas Allé 14, 3.tv., 1824 Frederiksberg C

6.800.000 DKK

OM BOLIGEN

Suverænt restaureret lejlighed på 81 m2 med to altaner og bedste beliggenhed på Frederiksberg C. Midt mellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé – orienteret mod øst og vest hilser denne smukt istandsatte lejlighed livet og lyset velkommen. Ejendommen er opført i 1914 og vidner om en storhedstid i vores arkitekturhistoriske arv – en æra, som den nuværende ejer på sjælden elegant vis, har lykkedes med at bringe frem til moderne tid, i respekt og med sans for stedets oprindelige formsprog. Fine kontraster mellem gammelt og nyt og en kompromisløs kvalitetssikring af alle indgreb har resulteret i en enestående bolig for parret eller singlen.

Indretning: Entré direkte til suverænt køkkenalrum med plads til sofaarrangement og spiseplads. Fra alrummet tilgås stor altan, orienteret mod det grønne gårdmiljø. Soveværelse med altan og walk-in (i dag benyttet til opbevaring og vaskemaskine). Mageløst badeværelse med separat brus.

Dette er en lejlighed, der ud over det sædvanlige forener historie, moderne boligkomfort og kvalitet med en sjælden sans for æstetisk raffinesse.

KONTAKTPERSON

BENJAMIN SWINGLER

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 52174223

BENJAMIN@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 6.800.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.086 DKK
BOLIGAREAL 81 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1914
HENT SALGSMATERIALE