fbpx

Rørviglund 12, 4581 Rørvig

5.250.000 DKK

OM BOLIGEN

Midt mellem Isefjord mod øst og Kattegat mod nord, ligger dette skønne sommerhus på 112 m2 (BBR), som en moderne forfriskning på toppen af kuperet naturskøn grund i Rørvig. Godt 250 meter fra en af de skønneste badestrande, i cykelafstand til Rørvigs hyggelige havn og bymidten med gode indkøbsmuligheder, caféer og udsøgte restauranter. Dette fritidshus forener suveræn beliggenhed med moderne boligkomfort. Lange kig fra alle vinduer, skønne højtliggende terrasseområder, råvildt på egen grund og gammel smuk beplantning, som til den ene side afgrænser den 2.013 m2 smukt anlagte have fra de omkringliggende sommerhuse, og til den anden side står der marker med fritgående heste.

Ejendommen er opført i 1974 og fremstår særdeles velholdt og funktionelt indrettet med en rumfordeling fordelt over to etager, der sikrer masser af plads til det pladskrævende par med mulighed for at have venner og familie boende - eller til den store familie, som har brug for mange soveværelser. Fra det gennemgående alrum er der direkte udgang til skønt solbeskinnet terrasseområde, og fra forældresoveværelset er der ligeledes udgang til vestvendt terrasseområde. Desuden carport og god plads i sideliggende haveskur.

Rørvig er noget særligt. Rørvig er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred. I Rørvig er der et blomstrende kunstnerliv, man kan plukke jordbær om sommeren og grave kartofler op hos de omkringliggende gårdebutikker. Rørvig huser nogle af de bedste restauranter ferielandet kan byde på og Rørvig er kendt for sin slagter, sit mageløse røgeri og krabbekapløb på havnekajen. Man kan sejle til Rørvig fra Hundested Havn. Man kan tage på de skønneste cykelture rundt i naturskønne omgivelser fra Rørvig. Rørvig er omkranset af fyr- og granplantager, hvilket skaber et helt særligt botanisk landskab. Troldeskoven ligger ved Rørvig. Den fører til en af de bedste badestrande Sjælland kan byde på. Vådområdet Hovvig Fuglereservat ligger et par kilometer syd for Rørvig. Den 27 km lange Isefjordssti fører lige gennem området. Herfra kan observeres fugle fra et fugletårn. Ved Korshage nord for Rørvig, holder trækfuglene til forår og efterår. Rørvig har endda et præmieret vandværk. Rørvig er lyden af ferie! Rørvig er Rørvig – og intet andet er som Rørvig, fordi Rørvig er sin egen.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 5.250.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.488 DKK
BOLIGAREAL 112 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SOMMERHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1974
HENT SALGSMATERIALE