fbpx

Robert Jacobsens Vej 86, 4.p2., 2300 København S

5.995.000 DKK

OM BOLIGEN

Suverænt beliggende lejlighed på 113 m2 (BBR) placeret i første række ved det fredede Kalvebod Fælled.

På absolut bedste placering i Ørestad, er dette pragteksempel på moderne arkitektur af Bjarke Ingels Group, repræsenteret. 8TALLET er kåret som verdens bedste boligbyggeri, og har været den grundlæggende trendsætter til en epoke af nogle af verdens mest markante byggerier. Filosofien bag byggeriet er at tænke BIG, 8TALLET danner en unik livsstil, og skabe rammerne for fremtidige store oplevelser og fællesskaber.

I et område præget af konstant udvikling er der noget, der aldrig vil ændre sig: den helt fantastiske udsigt over naturen og de åbne vidder. Beliggende helt ud over vand, findes denne 3 etagers lejlighed. Lejligheden byder på livskvalitet og unik boligkomfort. Hertil skal lejlighedens fortræffelige uderum nævnes, hvor magiske sommeraftner kan nydes.

Indretning: Entré til moderne og funktionelt indrettet køkken-alrum, i direkte forbindelse med den intime altan og den store sociale tagterrasse. På anden sal finder man et værelse, der i dag bruges som stue, samt et toilet. Når man fortsætter op ad den ikoniske trappe, kommer man til soveværelset og badeværelset på tredje sal.

Denne lejlighed er ideel til det kvalitetsbevidste par eller den lille familie, der ønsker sig en af Københavns smukkeste udsigter.

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 5.995.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.843 DKK
BOLIGAREAL 113 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE B
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 2010 /
HENT SALGSMATERIALE