fbpx

Rishøjvej 53, 4500 Nykøbing Sj

12.800.000 DKK

OM BOLIGEN

Fritidshus i 1. række til Isefjord. Enestående smukt kultiveret naturgrund på næsten 14.500 m2 i 1. række til badestranden, sælers solbadning, til suverænt lystfiskeri og til en betagende udsigt til Isefjordens nordvestlige bugtninger. Naturens kræfter har fået lov at udspille sig hér, og alligevel hersker her en særlig ro; en levende stilhed i læ af Rørvigs mere hektiske havne liv og i læ af Nakkes smukt kuperet landskab med skov, landejendomme og marker i alverdens farver. Der er ganske få sommerhuse, der ligger så smukt og enhver som besøger dette sted, kan ikke med rimelighed undgå at blive rørt. For faktisk er dette sted rørende! Igennem de seneste godt 30 år har den nuværende ejer plejet grunden med en vision om at skabe en privat oase, afskærmet fra de omkringliggende grunde, åben for alverdens dyreliv, og åbnet op for vandet og de lange kig mod fjorden, de bagvedliggende kulisser af bugtede landskaber, der i det fjerne møder horisontens himmelflugt.

Huset er opført i 1987, tegnet efter inspirationer fra det klassiske Rørvig-hus og Nyboders byggestil. Klassiske elementer forenes med landejendommens brugbare funktionalitet, der eksempelvis opleves i de flotte flisegulve, som er gennemgående i hele husets stueplan, fritliggende bjælker og hvidpudsede stenvægge.

Indretning: entré til stort alrum, med opholdsstue, spisestue og køkken i ét, en suite med soveværelse med adgang til badeværelse med brus og badekar. 1. salen er indrettet med repos og værelse.

Hér udbydes så meget mere end blot et sommerhus på en attraktiv beliggenhed. Dette sted er fyldt med de skønneste fortællinger om et naturrige, der har fået lov til at blive plejet og respekteret for dets fantastiske kvaliteter. Naturen, lyngen og det storslået dyreliv har alle dage været centralt for stedet, og styrende for hvordan grunden er blevet bebygget og anvendt som fristed. De gaver følger med – og det samme gør ansvaret for at bevare stedets fine poetik.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 12.800.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.197 DKK
BOLIGAREAL 117 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SOMMERHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1987
HENT SALGSMATERIALE