fbpx

Peblinge Dossering 4, 1.tv., 2200 København N

SOLGT

OM BOLIGEN

108 m2 (BBR) Højt til loftet, lys og luft, på vel nok Nørrebros bedste adresse. Lejligheden er sjældent smukt istandsat i særegen klasse med dansk produceret snedkerkøkken og med respekt for ejendommens oprindelige detaljer, som er velbevaret i ethvert henseende. Her findes en sjælden stemning af nærvær og tilstedeværelse, midt i byen.
Ejendommen er opført i 1861, med sin gule facade i første række til Peblinge Dossering med udsigt over København og Dronning Louises Bro, og med et fabelagtigt lysindfald.
Indretning: Entré til mellemgang hvorfra her, fra den ene side, er adgang til værelse med skabsvæg til overtøj og opbevaring, på modsatte side findes lejlighedens hjerte; køkkenalrummet med højt til loftet og et enestående lysindfald, herfra fransk altan med udsigt over søerne og København, fra vinduerne ses Dannebrog kippe over Dronning Louises Bro. Gennem dobbeltdøre er der herfra adgang til stuen med udsigt og lys. Soveværelse med adgang til vestvendt altan, værelse og badeværelse.
Til ejendommen og de omkringliggende ejendomme hører et skønt gårdmiljø, med legepladser og grønne oaser - et tilflugtssted fra byens puls, inde bagved, helt stille, helt sit eget.
Lejligheden henvender sig til et pladskrævende par, eller den mindre familie som ønsker at bo midt i København med en herlig udsigt over søerne.
~

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 108 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1861 /