fbpx

Østerled 9, 3220 Tisvildeleje

45.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Suverænt bygget sommerhus på 309 m2 (BBR) i første række til vandet i Tisvildeleje og egen trappe til en svømmetur i Kattegat. Denne naturskønne oase er indbegrebet af kompromisløshed, hvor bygherre utrætteligt har søgt og lykkedes med at skabe de ypperste luksuriøse rammer for sin feriebolig. Intet er overladt til tilfældighederne, og intet har vist sig at består mere forædlet i sin stil, end dette sted. Ejendommen er beliggende på en gammel udstykning på 3.651 m2 grund, som strækker sig fra øverste plateau hvor huset er opført ned af skrænten og til vandkanten. Nærmere vandet kommer man kun meget vanskeligt og en vildere udsigt ud over Kattegat kan man næppe forstille sig. Et kig til mødet mellem himmel og hav. Lige dér opstår musikken – mellem naturens enorme kræfter og stedet ypperligt kultiverede mesterværk. Huset er opført i 2013 og siden gennemrenoveret af nuværende ejer, og visionen om at skabe det ultimative feriested for den pladskrævende familie er lykkedes. En milepæl i moderne arkitektonisk komposition og en stadfæstelse af, at materialer og interiør stadig kan strækkes til nye højder. Ypperlig beliggenhed. Ypperligt opført. Luksus fra øverste hylde!


Indretning: Entré, hvorfra der via skabsgang er adgang til hyggeligt soveværelse til den ene side, og husets enorme alrum, som forener opholdsstue, spisestue med køkkenalrum til den anden. Overalt er der tænkt de skønneste gennemlysninger og overalt er der tænkt de smukkeste linjer ind i den fine modernistiske arkitektur. Elegante greb, som skaber adskillelse mellem husets forskellige rumligheder, og samtidig giver fin forbindelse mellem de enkelte opholdssteder. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til stort overdækket terrasseområde på ca. 50 m2 i første parket til vandet. Stor eksklusivt masterbed-afdeling med walk-in og luksuriøst indrettet badeværelse med dobbeltbrus og fritstående badekar. Overalt er der skønne detaljer, som smukt integreret pejse, udendørs pejs, brede plankegulve, fine tapeter, strandstensvægge og det mest fantastiske komfur man med rimelig kan ønske sig. Desuden 28 m2 (BBR) kælder, som er indrettet med vaskefaciliteter og teknik.


Dette sommerhus er ikke bare imponerende og smukt opført, men udmærker sig ved at forene de fleste krav, som den meget kræsne køber måtte stille til sin feriebolig – og så endda med suveræn beliggenhed i første række til vandet.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 45.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 13.950 DKK
BOLIGAREAL 309 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE G
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2013 /
HENT SALGSMATERIALE