fbpx

Østerbrogade 70, 1., 2100 København Ø

13.200.000 DKK

OM BOLIGEN

Veldisponeret herskabslejlighed på 225 m2 (BBR). Der er ikke mange, der kan prale af at bo på selveste Trianglen, men her kommer muligheden - endda med direkte udsigt til Fælledparken, der breder sig som en skøn, tilbagetrukket påmindelse om, at et af byens absolut mest storslåede naturområder ligger lige uden for døren.

Ejendommen blev opført i 1886 og fremstår i al sin pragt som en stolt reference til tidens klassicistiske arkitektur. Et overflødighedshorn af detaljer og en rejse gennem de smukkeste håndværksmæssige elementer.

Lejligheden er blevet nænsomt restaureret efter at have tjent som lægepraksis i adskillige år. Der er blandt andet blevet etableret et nyt badeværelse og køkken, som begge fremstår smagfulde og i nydelig stand. Lejligheden fortjener helt rimeligt den sidste opdatering for at nå sit fulde potentiale, men den giver allerede nogle fantastiske rammer for at etablere sig i en af de mest vidunderlige boliger på Østerbro.

Indretning: Entréen fører ind i en mindre fordelingsgang, hvorfra der er adgang til lejlighedens tre store stuer, hvoraf den ene er en suite med køkkenet. Fra lejlighedens oprindelige spisestue er der en fordelingsgang til tre soveværelser med mulighed for at indrette yderligere to værelser eller et stort værelse med badeværelse og walk-in i lejlighedens bagerste del, hvor der tidligere har været køkken og bryggers.

Dette er en vidunderlig lejlighed med utallige muligheder for at realisere sine drømme om en eksklusiv bolig - midt i hjertet af Østerbro, tæt på Metro, Fælledparken og attraktive indkøbsgader.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 13.200.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 7.228 DKK
BOLIGAREAL 225 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1886 / 1926
HENT SALGSMATERIALE