fbpx

Nørregade 24G, 1165 København K

6.100.000 DKK

OM BOLIGEN

Delevenlig lejlighed på 114 m2 med egen indgang igennem stille beliggende baggård. Det er lidt som at bo i sit eget lille townhouse – og så endda med adgang til stor fælles tagterrasse, som kan tilgås via elevator.

Ejendommen er opført i 1842 og centralt beliggende i København hvor baghuset gennem årene har været rammerne for blandt mere et bryggeri og systuer for Daells Varehus. I 2005 blev ejendommen omdannet til attraktive ejerlejligheder.

Midt i en af Københavns ældste bydele, tæt på nogle af byens fineste og mest naturskønne grønne områder, Kgs. Have, Ørstedsparken, søerne og kun fem minutters gang til havnefront og et havnebad. Lejligheden ligger lige ved Torvehallerne, Nørreport Station og centrums uendelige udbud af forretninger, caféer og restauranter. Og dette til trods, hersker hér en særlig fin tilbagetrukket stilhed og en stemning af privathed, som ellers er kvarteret ulige. Lige hér midt i byen synes den hektiske stemning at finde sin ro. Lige hér, mærker man intuitivt en stemning af at være centralt til stede - på sine egne præmisser.

Indretning: Entre til stort alrum, der fordeler opholdsstue og spisestue med flotte vinduespartier langs hele den side der er orienteret mod gården. To skønne soveværelser – begge med god skabsplads og det ene med indbygget sengeniche. Dertil funktionelt indrettet køkken og to moderne badeværelser med brus - det ene med vaskefaciliteter. Overalt fremstår lejligheden smagfuld og indflytningsklar.

Et ideelt hjem for det pladskrævende par eller familie med ét barn, som ønsker at bo nemt og dejligt lige i midten af dér, hvor det sker – uden at byens liv skal få lov at dominere hverdagslivet.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 6.100.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.986 DKK
BOLIGAREAL 114 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1842 / 1976
HENT SALGSMATERIALE