fbpx

Nansensgade 45A, st., 1366 København K

8.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Et baghus af særlig karat. Mere end 500 kvadratmeter industriel energi i symbiose med et perfekt kultiveret moderne formsprog. Hver en kvadratmeter er fyldt med kærlighed. Kærlighed til det fuldendt levende. Kærlighed til livet og kærlig forfølgelse af vidtudstrakte boligdrømme.

Udbuddet samler to andele - en boligandel (andelslejlighed) på mere end 200 kvadratmeter (BBR: 235 m2) øverst i bygningen, som er komplet istandsat, om man vil, gennemgribende udviklet og opført i en kompromisløs kvalitet; og en erhvervslejlighed (erhvervsandel) ligeledes på mere end 300 m2 (BBR: 315 m2) beliggende i baghusets stueplan. Til stedet følger deltidsparkering og direkte adgang til stor fælles tagterrasse i sideliggende bygning.

Ejendommen blev opført i 1888 og har igennem tiden været rammen for alverdens forskellige aktiviteter og nuværende ejer har indrettet den som et atelier med egen bolig på 1. salen. Mulighederne er selvsagt mange, men den eksisterende kombination af bolig og liberalt- og/eller kreativt erhverv virker særdeles oplagt og naturlig i forhold til ejendommens disponering.

Huset er trukket tilbage fra Nansensgades pulserende liv og er stadig en del af entouraget. Det er vel én af Københavns bedste beliggenheder med Peblinge Sø, Torvehallerne og Ørstedsparken lige om hjørnet i hver sin retning. Det er i gåafstand fra Botanisk Have, Kongens Have og Citys endeløse udbud af alt fra butikker, kultur og arkitektur. Det er midt i sin egen verden omgivet af historiske bygninger, tårne og spir. Det er midt i det liv, som vel nok langt de fleste drømmer om at være en del af, når de vælger at bo i København. Det er midt i en drøm, der her kan blive til virkelighed.

Boligdelen er udviklet i samarbejde med arkitekterne Jens Stampe og Allan Lyth og blev færdiggjort i 2022. Den er indrettet med trappeløb til 1. sal, repos til entré, hvorfra mere end 200 kvadratmeter højloftet tagbolig udfolder sig omkring det alletiders skønne alrum, som tilbyder smagfuldt udført snedkerkøkken og spiseafdeling med udgang til to altaner og er i ét med opholdsstuen, hvorfra der åbnes op med fransk altan til den ene side og udgang til stor fælles tagterrasse fra den anden. Det er et multirum i særklasse med fritliggende hanebånd, tagvinduer, indbyggede skunkskabe og tusinde gode grunde til bare at slippe kontrollen et øjeblik for at suge ilt til livet. Herfra er der adgang til fire soveværelser, to i hver sin ende af alrummet, og to af dem med fransk altan; luksuriøst indrettet badeværelse med kar, bryggers med vaskefaciliteter og gæstetoilet.

Dette er et levested; en drømmebolig; et fuldkommen magisk sted for alle, der vil elske at leve og drømme - og for alle, der søger det magiske i en City-bolig.

NB.: Det er muligt kun at erhverve sig boligandelen beliggende på hele 1. salen.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 12.485 DKK
BOLIGAREAL 340 m2
VÆRELSER 1
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE ANDELSBOLIG
BYGGEÅR/OMBYGGET 1888 /
HENT SALGSMATERIALE