fbpx

Mosrosevej 2, 4583 Sjællands Odde

2.850.000 DKK

OM BOLIGEN

Vidunderligt sommerhus i 3. række til klitterne ved Brøns oddes episke badestrand ud til Kattegat. I udkanten af dette charmerende sommerhusområde er det lykkedes sælgeren at forme et fritidssted ud over det sædvanlige. I en leg mellem det traditionelle og det spektakulære gives der plads til den pladskrævende familie, gæstebesøg og opdeling af familien i generationer. Velplaceret på den 1.609 m² lettere kultiverede naturgrund står to bygninger, der danner rammen for stedets utallige muligheder.

Hovedhuset på 64 m² (BBR) er tegnet af sælgeren og opført i 2020. Det er placeret tilbagetrukket på grunden, orienteret mod vest, med en overdækket terrasse mod den store have, mod lyset og lyden af Kattegat mindre end 100 meter derfra. Huset er indrettet med et stort alrum, der forener et funktionelt indrettet køkken, spisestue og opholdsstue i én. Der er desuden to soveværelser og et badeværelse med bruser.
Det sideliggende anneks på 28 m² (BBR) er en tidligere carport, der i 2019 blev transformeret til et yndigt anneks. Det er indrettet med et soveværelse og en stue/værelse - begge med udgang til den omkringliggende have. Desuden er der en udebruser og et indbygget udhus på 7 m² (BBR).

Der er så mange gode grunde til at trække ud i spidsen af Sjællands nordvestlige pynt, der er kendt for sin enestående natur og kystlinje, som skaber de ideelle betingelser for et vidunderligt sommerhusområde. Og kystlinjen her er noget ganske særligt, idet der ligger en bræmme mellem vandkanten/sandstranden og bebyggelsen, som består af et tidligere stenbrud, der igennem årene er blevet bevokset med lyng, græs, sommerblomster og anden klitbeplantning. Det er en gave til området, der ikke kun skaber læ til de omkringliggende sommerhuse, men også skaber et vidunderligt landskab, der nænsomt forbinder kysten med sommerhuset her.

Området hedder Yderby Lyng. Havnebyen, der ligger tre kilometer fra dette skønne sommerhuskvarter, byder på et rigt udvalg af restauranter, indkøbsmuligheder og havnelivets altid tillokkende miljø, hvor fiskehandleren med eget røgeri blandt meget andet er noget særligt.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 2.850.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 1.509 DKK
BOLIGAREAL 64 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2020 /
HENT SALGSMATERIALE