fbpx

Mariendalsvej 28, st.tv., 2000 Frederiksberg

11.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Helt særlig familiebolig på 274 etagemeter (BBR) fordelt over to etager med egen indgang via solrig forhave, der leder til en stor privat baghave. Lejligheden indgår i en veldrevet ejerforening med fem andre husstande, fælleshave og den opleves i praksis som hus. Beliggenheden er central i ét af Frederiksberg skønneste kvarterer, midt imellem sportsfaciliteter, institutioner, villahaver og livets summende favntag. Her udfoldes et unikt hjem, der i hver en kvadratmeter billiger livet som familie, livet med gæster ude som inde og livet, der kræver plads til hjemmekontor, børneværelser eller gæsteværelser.

Ejendommen er opført i 1898, og lejligheden hér er siden forbundet med underetagen (som er godkendt til liberalt erhverv) og fået tilført et smukt indgangsparti, der skaber en flydende overgang mellem boligens to niveauer. Et elegant møde mellem det klassiske og det moderne, og et suverænt arkitektonisk greb, der tillader de smukkeste gennemlysninger fra den nye til den ældre udestue, og en spektakulær åbenhed på tværs af lejlighedens rumligheder.

Indretning: Entré til opholdsstue, som ligger en suite med stort alrum, der fordeler smagfuldt og funktionelt indrettet køkken med spisestue og elegant udestue/karnap med småsprossede glaspartier, hvorfra der videre er udgang til terrasseområde med trappe til stor privat have med nybygget cykelskur og legeborg. Desuden et soveværelse og gæstetoilet. Underetagen er indrettet med fire særdeles velindrettede disponible rum, nyrenoveret badeværelse med stor bruseniche, karbad og toilet, tørrerum, mindre viktualierum/vinkælder og flere opbevaringsrum.

Området er ikonisk for Frederiksberg og har altid været noget særligt. Et skønt sammensurium af tidligere erhverv og industri, forenet med privat beboelse for datidens bedre borgerskab og siden hen suppleret med smagfuldt etagebyggeri. Et område der ikke har sin mage på Frederiksberg og et område, der med rimelighed kan fremhæves, som et af de helt særligt spændende.

Dette er en bolig ud over det sædvanlige på en indtagende beliggenhed. Kvarteret byder på alt, hvad man ønsker sig som familie på Frederiksberg. I gåafstand til Nørrebro og det indre Frederiksberg og i cykelafstand til centrum af København.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 11.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 7.364 DKK
BOLIGAREAL 274 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1898 / 1975
HENT SALGSMATERIALE