fbpx

Mariendalsvej 28, st.tv., 2000 Frederiksberg

13.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Familiebolig på 274 etagemeter (BBR) fordelt over to etager og stor privat have i ét af Frederiksberg skønneste kvarterer. Midt mellem sportsfaciliteter, institutioner, villahaver og livets summende favntag udfoldes et hjem, der i hver en kvadratmeter billiger livet som familie, livet med gæster og livet der kræver plads til hjemmekontor, børneværelser eller gæsteværelse.

Området er ikonisk for Frederiksberg, og har altid været noget særligt. Et skønt samsurium af tidligere erhverv og industri, forenet med privat beboelse for datidens bedre borgerskab og siden hen suppleret med smagfuldt etagebyggeri. Et område der ikke har sin mage på Frederiksberg og et område, der med rimelighed kan fremhæves, som et af de helt særligt spændende.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1898, og lejligheden hér er siden blevet lagt sammen med underetagen og fået tilført et smukt indgangsparti, der skaber en flydende overgang mellem boligens to niveauer. Et elegant møde mellem det klassiske og det moderne, og et suverænt arkitektonisk greb, der tillader de smukkeste gennemlysninger og en spektakulær åbenhed på tværs af lejlighedens rumligheder.

Indretning: Entré til opholdsstue, som ligger en suite med stort alrum, der fordeler smagfuldt og funktionelt indrettet køkken med spisestue og elegant udestue/karnap med småsprossede glaspartier, hvorfra der videre er udgang til terrasseområde med trappe til stor privat have. Desuden et soveværelse og gæstetoilet. Underetagen er indrettet med fem særdeles velindrettet disponible rum, og stort badeværelse med kar og toilet, mindre viktualierum/vinkælder og opbevaringsrum.

Dette er en bolig ud over det sædvanlig på en indtagende beliggenhed. Kvarteret byder på alt, hvad man ønsker sig som familie på Frederiksberg. I gåafstand til Nørrebro og det indre Frederiksberg og i cykelafstand til centrum af København.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 13.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 7.364 DKK
BOLIGAREAL 123 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1898 / 1975
HENT SALGSMATERIALE