fbpx

Kædebyvej 61A, 5932 Humble

4.250.000 DKK

OM BOLIGEN

Ifølge sagnet om Kong Humble, søn af Danmarks første konge Kong Dan som eftersigende gav sit navn til vor land, er de første kapitler I Danmarks historie blevet skrevet I Humble. Men sagn er sagn og intet er sikkert. Men én ting kan vi være sikre på, og det er, at ens drømme og kapitler kan starte og skrives ved netop dette vidunderlige sted, der byder på et væld af historisk dybde, arkitektoniske penselsstrøg og indretningsmæssige raffinementer.

Stedet har op til 1970'erne stået som en trelænget skole, og er sidenhen blevet drejet over til reel beboelse med status som flexbolig. Den helt store forvandling er sket under nuværende ejer, som har gennemrenoveret det meste af stedet I en usædvanlig smagfuld stil. I de seneste par år har det fungeret som et familiært tilflugtssted og kunstgalleri, hvor mennesker fra hele landet er kommet til for at købe kunst.

Brugsmulighederne for stedet er nærmest uendelige; man kan bruge det privat og udleve drømmen om et familieliv I landidylliske rammer, og gemmer man på spændende fritids- eller erhvervsmæssige drømme kan disse nemt kombineres og indgå I symbiose.

Hovedhuset (BBR: 150m2) er I stueplan gennemrenoveret, og samtlige rum er nytænkt i smukke farver med øje for stedets oprindlige ånd. Særligt at fremhæve er samlingsrummet med to køkkenstationer der på fineste vis indrammer socialt samvær med direkte kig ud imod stedets grønne naturomgivelser. Samtlige møbler i træ er specialsnedkereret til stedet, og kunsten der er at finde på endevæggen i stuen indgår helt ekstraordinært i handlen (liste kan rekvireres). Bygning 2, Kædebyvej 61B, (BBR: 65m2) har fungeret som forskole for yngre elever, og er ligeså smagfuldt restaureret udvendigt såvel som indvendigt. Bygningen kan desuden udlejes, og gør derfor stedet til en attraktiv økonomisk case.

Timingen er særdeles interessant, da der fortsat er forhold som kan formes hen imod lige præcis det man ønsker sig, og dette er på alle måder en yderst sjælden mulighed for at erhverve sig et helt specielt sted - i byen der eftersigende var begyndelsen på vor land, og som kan være begyndelsen på nye drømme under smukke landlige himmelstrøg.

KONTAKTPERSON

NICOLAI HARTMANN

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 2825 4523

NICOLAI@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 4.250.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.007 DKK
BOLIGAREAL 255 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE F
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1897 /
HENT SALGSMATERIALE
TILMELDING TIL ÅBENT HUS