fbpx

Hørsholmvej 5, 3050 Humlebæk

7.400.000 DKK

OM BOLIGEN

Et eventyr på mere end 33.000 m2. Et mulighedernes landskab for de kreative, eller for dem, der har brug for en masse plads eller for dem, som bare har lyst til at leve i naturskønne omgivelser. Lige ved det smukke Storemose, i cykelafstand fra Øresund og i kort køreafstand til København. Det meget charmerende stråtækt hovedhus er oprindelig opført i 1830 og siden udviklet til en større villa på 284 etagemeter (i dag registreret med 126 m2 BBR og 158 m2 erhverv).

På grunden findes yderligere to store lade bygninger på henholdsvis 103 m2 (BBR) og 270 m2 (BBR) og to mindre bygninger til opbevaring. Oprindeligt har der været landbrug på ejendommen, og for ikke længe siden har der været kyllinge opdræt, hvor hele oplandet kom kørende for at proviantere friske landæg. Hovedhuset er beboet af en familie, som elsker naturen, men de øvrige bygninger står klar til at sætte rammerne for fremtidens vildeste drømme.

Indretning/hovedhus: Entré til stort alrum, der fordeler funktionelt indrettet køkken med spisestue i et med opholdsstue, hvorfra der er trappe til forskudt etage med stue og soveværelse. Fra entréen er der yderligere adgang til smagfuldt indrettet badeværelse og husets anden længe, som er indrettet med opholdsstue, bryggers og forældreafdeling med soveværelse og badeværelse. 1. salen er indrettet med stuerum, hvorfra der til begge sider er adgang til et værelse. Overalt er der hjørner og hyggelige opholdssteder, og de forskudte plan er med til at give husets et væld af spændende indretningsmuligheder. Fra flere stuer og værelser er der udgang til de omkringliggende terrasseområder, og fra alle stuer og værelser er der den skønneste udsigt til marker, skov og egne jordlodder.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 7.400.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 6.873 DKK
BOLIGAREAL 126 m2
VÆRELSER 10
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE LANDBRUG
BYGGEÅR/OMBYGGET 1830 / 1957
HENT SALGSMATERIALE