fbpx

Hoffmeyersvej 37, 2000 Frederiksberg

19.900.000 DKK

OM BOLIGEN

Imponerende palævilla på Frederiksberg med mere end almindeligt meget plads til den store familie, til hverdagen og til fest. I alt 575 herskabelige etagemeter (BBR: 298 m2), som med sin ideelle rumfordeling skaber suveræne rammer for den pladskrævende familie. Ejendommen er opført i 1934 og beliggende tæt på den evigt smukke Solbjerg Kirkegård og i gåafstand fra Frederiksberg Have, Søndermarken og attraktive indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter lige om hjørnerne. En bolig ud over det sædvanlige og en villa, som smukt forener den klassiske arkitektur med mulighed for moderne boligkomfort. Her er højt til loftet på alle måder, her er de smukkeste detaljer i interiør, paneler og stuklofter og her er de fineste rumligheder og gennemlysninger på tværs af verdenshjørnerne.

Indretning: Entré til smuk hall, hvorfra der er adgang til stort funktionelt indrettet køkken og husets tre imponerende stuer, som ligger en suite i hele husets bredde. Fra den store opholdsstue er der ad dobbeltdøre udgang til charmerende havestue med trappe til den omkringliggende have. Fra køkkenet er der adgang til værelse, der i hverdagen kan fungere som en hyggelig spisestue, alternativt au pair/gæsteværelse med sideliggende badeværelse med brus. 1. salen er indrettet med repos i hallen, hvorfra der er adgang til østvendt værelse og fordelingsgang til yderligere tre store soveværelser, meget stort badeværelse med dobbeltbrus og yderligere et soveværelse. Fra to af soveværelserne er der udgang til skøn altan (ca. 12 m2). 2. salen er indrettet med to store rum med loft til kip (ca. 3,5 meter), hvor kun fantasien sætter grænser for indretning. Veldisponeret underetage med i alt fem disponible rum, vaskekælder, fyrrum og egen indgang fra gårdsiden af huset.

Et helt igennem vidunderligt hus med et væld af muligheder, et væld af de fineste detaljer og et væld af værelser, som kan få de fleste boligdrømme til at gå i opfyldelse - og et hjem der fortjener at blive budt op til dans og moderniseret til at blive en ny families levested de næste generationer.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 19.900.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 10.451 DKK
BOLIGAREAL 298 m2
VÆRELSER 9
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE VILLA
BYGGEÅR/OMBYGGET 1934 / 1941
HENT SALGSMATERIALE