fbpx

Hindegade 3, 1.tv., 1303 København K

8.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Herskabelig elegance på 105 m2 (BBR) med historisk placering ved Marmorkirken. Midt i fortællingen om konger, klassisk arkitektur og velmagt består dette sted som en stolt reference til noget af det ypperste, hovedstaden byder på.

Ejendommen er opført i 1901 og repræsenterer uden nåde tidens absolut smukke arkitekturhistoriske arv, hvor imponerende detaljer i interiør, paneler og stuk forenes med fine rumligheder. Denne lejlighed er usædvanligt smuk!

Alt nyrenoveret med massiv egetræs sildebensparket indbyggede klædeskabe fra Kvänum, Køkken fra Kvänum med fliser fra Made a Mano, Badeværelse med gulvvarme og detaljer som franske fliser og fransk stil armatur,~varme i dugfri spejle , helt nye vinduer i hele lejligheden etc.

Indretning: Entré til fordelingsgang, hvorfra der er adgang til en af lejlighedens to store stuer. Stuerne, der i sin herskabelige stil indbyder til middage med vennerne og sofahygge. I forlængelse af spisestuen findes et hyggeligt og stilfuldt køkken. I lejligheden findes der udover de to stuer også to nydelige soveværelser, hvoraf den ene har smukt indbyggede skabe og eget toilet. Herudover er der et stort badeværelse.Fra køkkenet fører bagtrappen dig op til ejendommens enestående tagterrasse, hvor du har en unik udsigt over Marmorkirken.

Med Hindegades centrale beliggenhed mellem Store Kongensgade og Borgergade er du nabo til Frederiksstadens majestætiske rokokobygninger og Nyboders karakteristiske gule rækkehuse. Du er desuden en del af det pulserende byliv og kan vælge og vrage mellem de bedste restauranter, butikker og museer. Her er et sted, hvor man lever - alene, sammen med venner, sammen som par eller med sit barn.

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.551 DKK
BOLIGAREAL 105 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1901 /
HENT SALGSMATERIALE