fbpx

Haldsvej 12B, 3360 Liseleje

18.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Modernistisk fritidshus på 97 m2 (BBR) øverst på kuperet kystgrund i Liseleje.

Tættest på himlen. I front af mødet med havets foranderlighed og i øjenhøjde med de vildeste forestillinger om, hvor raffineret et fritidshus kan blive.

Hald ligger ved Liseleje, og Haldsvej ender i første række til vandet – lige hér! Første række til udsigt så langt øjet rækker. Første række til vandkant, på højtliggende spektakulær grund, som går i et med stranden, der går i et med vandet. 2.571 m2 grund, der lægger sig som en Dali-agtig skulpturel naturgrund, for enden af Liselejes bugtede badestrande, hvor stendiger og kystsikringer skaber et kultiverede møde med naturens brutale kræfter. Sjældent smukt, men det findes hér.

Huset er opført i 2002 med en vision om at bevare naturens poetik. En note om at noget er større end noget andet, men så sandelig også en markering af, hvordan et stramt arkitektonisk formsprog virkelig kan få lov at stråle igennem. Et stolt hus, som ved hvad det vil, og et levested ud over det sædvanlige.

Stort alrum orienteret mod vandet, to soveværelser, bryggers og badeværelse. Det er jo egentligt ikke så svært at få plads til det hele.

Et hedonistisk paradiso for dem, der drømmer om storslået udsigt, natur og sand mellem tæerne.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 18.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.094 DKK
BOLIGAREAL 97 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SOMMERHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2002
HENT SALGSMATERIALE