fbpx

Grønnegade 29, 1., 1107 København K

3.400.000 DKK

OM BOLIGEN

Rammerne er sat for en fabelagtig lejlighed på 50 m2 (BBR) i hjertet af det gamle København. Midt mellem Kongens Nytorv, Kongens Have og Kongens gamle stræder. Midt i byens puls, og midt i en drøm om den skønneste studiebolig i en af byens skønneste kvarterer. Historierne står i kø for at blive fortalt og gamle fredede bygninger står stolt side om side, som vedblivende statuetter fra fortidens arkitektoniske storhed – alt imens at kvarteret er i en herlig moderne udvikling. Vel nok det, der udmærker en levende storby, hvor der er plads til moderne visioner i historiske rammer.

Ejendommen er opført i 1741, med første salen som husets fornemmeste lejlighed. Ekstra højt til loftet, synligt bindingsværk, smukt lysindfald og et vidnesbyrd om at vi er midt i en by, der blev anlagt for flere hundrede år siden. Lejligheden er indrettet med entré til hyggeligt køkken, der ligger en suite med stort alrum med tre store vinduesfag til Grønnegade mod øst, gennemlyst fra vindue orienteret mod den vestvendte gårdside. Nyere badeværelse er indrettet på den anden side af opgangen, men naturligvis privat til denne lejlighed.

En suveræn lejlighed til det unge par eller studerende, der lever et liv i byen, med respekt for byens historier og fine fortællinger, der igennem århundrede har været med til at skabe et ekstraordinært København.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 3.400.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.981 DKK
BOLIGAREAL 50 m2
VÆRELSER 1
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1741
HENT SALGSMATERIALE