fbpx

Greve Alle 50, 2650 Hvidovre

16.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Arkitekttegnet villa i eksorbitant kvalitet, tegnet af arkitekt Jarl Gottlieb~og opført af en meget kvalitetsbevidst bygherre. Intet er er overladt til tilfældighederne, og i samtlige forhold er der søgt den bedste løsning. Og der er i bogstavelig forstand ekstraordinært højt til loftet alle steder. En sjælden kompromisløshed, som virkelig viser sit værd her i denne 206 m2 store familievilla. Skønt beliggende i hyggeligt villakvarter i Hvidovre, lige om hjørnet fra naturskønt område, der fører direkte til Valby Parken og videre til Kalvebod Strand.

Det er lykkedes at udleve en drøm om at skabe den ultimative bolig, der i et moderne formsprog tilbyder alt, hvad man med rimelighed kan forvente af en nutidig bolig. Snedkerbygget inventar, ekstra høje skilledøre i massiv Douglas, udvalgte materialer fra nogle at de mest hæderkronede producenter, gulvvarme i hele huset under de smukke gulvbrædder fra PA Savværk på Fyn, specialdesignet køkken og badeværelsesmøbler fra Samsøe Snedkeri, ja selv husnummeret på facaden er designet af Knud Holcher og pulverlakeret til at akkompagnere husets fine arkitektur. Al teknik i huset er af højeste og mest opdateret standard - det gælder i alt fra det ypperste Nilan ventilationsanlæg med varmegenvinding, BWT vandrensning til el, og lysteknik i huset. Udvendige kobberarbejder, facadearbejde og havedesign vidner tillige om at der ikke er sprunget over nogen steder.

Indretning: Entré til stort alrum, der fordeler opholdsstue og lækkert indrettet køkken med spiseplads, hvorfra der er udgang til stort syd vest vendt terrasseområde. Mod nordvest er der indrettet tre skønne soveværelser og et badeværelse med brus og skabsvæg, hvori husets teknik er indbygget. I husets anden del er der indrettet stort soveværelse og yderligere et badeværelse med brus.

Enkelt indrettet haveanlæg med skønne opholdssteder, stort terrasseområde, udebruser med koldt og varmt vand og udhus/skur, hvori der er indrettet sauna smukt beklædt med Pitch Pine.

Dette er en villa ud over det sædvanlige, til det pladskrævende par eller store familie, der ønsker et ultra funktionelt indrettet hjem - moderne i sit formsprog, sin håndværksmæssige kvaliteter og moderne i sin teknik.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 16.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.486 DKK
BOLIGAREAL 206 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1936 / 2022
HENT SALGSMATERIALE