fbpx

Gothersgade 139, 3., 1123 København K

16.700.000 DKK

OM BOLIGEN

218 m2 herskabelig Paris i København - lige over for Botanisk Have, de smukke botaniske samlinger og Palmehuset. Lige om hjørnet fra Søerne og Torvehallerne, og for enden af vejen til Kongens Have og Kongens Nytorv.

På tredje sal, højt hævet over byens underliggende puls, og med tusindvis af fortællinger om en arkitekturhistorisk epoke, som kompromisløst har beriget store dele af Europa med sin ekstraordinære kvaliteter. En kulturskat. Et sanseligt inferno og ikke mindst, et hjem. Et særligt hjem. Det kan ikke betvivles. Også et hjem, der kræver noget, både af dem som skal overtage det og bo i det, men også af fremtiden. For meget hér synes åbenlyst værdigt for fremtiden.

Ejendommen er opført i 1880 og består som en skabelon på den klassicistiske arkitektur. Over alt er der fyldestgørende noter af en tid hvor håndværksmæssige traditioner blev holdt i hævd. Opgangen er imponerende, som lejligheden: Fyldningsdøre, imponerende dekorationer, stuklofter og smukke gulve. Alt består, og alt balancerer præcis så elegant, at det hverken er for meget eller for lidt. Bravo!

Indretning: Entré til fordelingsgang med indbygget skab. Herfra adgang til værelse til den ene side og lejlighedens to store opholdsstuer, der ligger en suite med udsigt til Botanisk Have (den ene stue er i dag opdelt med glasskillevæg, og indrettet som to soveværelser) til den anden side. Imponerende spisestue, hvorfra der er fordelingsgang til yderligere to soveværelser, badeværelse, gæstetoilet og køkkenalrum bagerst i lejligheden. Meget bør forblive, som det står, noget skal fremelskes, mens køkkenet med rimelighed fortjener en opdatering.

Denne bolig er en fortælling om det ekstraordinære. En fortælling om ikke at gå på kompromis, og en vidunderlig rejse tilbage til en af nyere tids største kulturskatte. ~

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 16.700.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 7.352 DKK
BOLIGAREAL 218 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1880 /
HENT SALGSMATERIALE