fbpx

Gerthasvej 4, 5000 Odense C

9.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Pragtejendom i Gerthaminde med mulighed for kombineret bolig og erhverv, én eller to boliger. Hér kan man bo på tværs af generationer og hér er man i gåafstand til alt det bedste Odense byder på. I hjertet af et kun for kendere, kendt skjulested, i læ af Assistens Kirkegård, Vestre Skole og den eventyrlige Ansgar Kirke. Alle steder i kvarteret fortælles fortællinger om den fortid, som byen bygger på – Vandværksvej, Falen, Heden, Kirkegårds Allé ved Filosofgangen udmunding. Gerthaminde bevares i sit skjul, få hundrede meter fra byens pulserende liv, udsøgte restauranter, Ansgar Anlæg og det smukke Munkemose.

En mester er lykkedes med at tegne et mesterværk, selvfølgelig. Og naturligvis har den ikoniske arkitekt Anton Rosen udvalgt sig et for mange ukendt spot i Odense, som scene for sin ikoniske bygning.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1914 og siden udviklet til en villa ud over det sædvanlige. Et sandt eventyr. For hver dør som åbnes og for hver etage som foldes ud, opleves et væld af arkitektoniske finesser – som altid i mesterens præcise værk. Intet er overladt til tilfældighedernes rebelskhed, og intet virker som om at det er nøje planlagt. Sådan er det jo med en mester. Elegance og ekstraordinært overskud i detaljens indre liv. Et poetisk møde mellem æstetisk og funktionalitet – mellem åbenhed og lukkethed – mellem storhed og diskrethed.

Ejendommen fordeler 480 etagemeter, med 319 m2(BBR)  (i dag registreret som 175 m2 boligareal + 144 m2 erhverv) med tillæg af 73 m2 kælder og stor særdeles anvendelig 2. sal, som inviterer til at få løftet loftet til kip, så husets slankhed for alvor kan få lov at prale, måske som rammerne for en kunsters atelier, måske som dansestudie, måske som en forfatters kreative eksil, måske bare fordi det er skønnere at leve med højt til loftet?

Grandiøse stuer en suite, imponerende marmorudsmykninger og elegante rumligheder. Stort køkken alrum, vinterhave med udgang til solbeskinnet have, et trappeløb uden sin mage og gode regulære soveværelser på stribe skaber en ideel rumfordeling for det meget pladskrævende par, eller store familie. Og så kan du kombinere din private bolig med dit erhverv – eller måske, hvis du nænner det, opdele ejendommen til to boliger.

Du kender nok ikke dette sted, som kaldes Gerthaminde, men du kender nok følelsen af, at noget bevæger din sindsstemning til nye hjørner. Det vil være naturligt at få den følelse her – og, hvis nu ikke du skal bo i Odense, så hjælp os med at holde det hemmeligt lidt endnu. For sådan er det jo med hemmeligheder – at de er bedst når andre ikke kender til dem.


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 9.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 3.907 DKK
BOLIGAREAL 319 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE RÆKKEHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1914 / 1939
HENT SALGSMATERIALE