fbpx

Gammel Vartov Vej 16C, 2900 Hellerup

23.400.000 DKK

OM BOLIGEN

Luksuriøst renoveret ejerlejlighed på 267 etagemeter (opdeling landsinspektør) med de skønneste gennemlysninger, privat parkering og egen have i hjertet af det prominente Ryvangskvarter. Midt mellem Hellerup Strandvej, og Mindelunden, i nærhed til Tuborg Havn, Svanemøllen Havn, badestrande, naturskønne områder og centrum af København – bedre bliver det ikke, hvis man vil bo uden for byens hektiske liv, og stadig mærke dens puls. Kvarteret har alle dage været noget særligt – det ses tydeligt i de smukke ejendomme, der i hver sin formgivning vidner om en storhedstid i dansk arkitekturhistorie. Kompromisløst, fornemt og generøst – dyder der til fulde også bliver udlevet i denne eksorbitante bolig.

Indretning: Entré til møblerbar hall med gæstetoilet. Stort køkkenalrum, hvorfra der er udgang til sydvendt terrasseområde, som ligger i niveau med privat have. Dertil opholdsstue med smukt snedkereret reolvæg. 1. salen fordeler forældreafdeling med balkon og eget badeværelse med brus, og yderligere to veldisponeret soveværelser – det ene større end det andet, og det største ligeledes med balkon. De to værelser deles om et badeværelse med brus. Underetagen er indrettet med vel-disponibelt rum og funktionelt bryggers. Overalt i boligen opleves et vidunderligt lysindfald, der er med til at understrege stedets særegne kvaliteter. 

Til boligen medfølger brugsret til opbevaringsrum i sideliggende anneks.

En fuldkommen suverænistandsat og veldisponeret bolig, der tilbyder alt hvad man med rimelighed kan forlange af et moderne hjem i klassiske rammer!


KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 23.400.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 13.357 DKK
BOLIGAREAL 226 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1916 / 2022
HENT SALGSMATERIALE