fbpx

Gammel Kongevej 110, 1., 1850 Frederiksberg C

15.750.000 DKK

OM BOLIGEN

Halv villa midt på sydsiden af Gammel Kongevej med enormt udviklingspotentiale og stor have. Den er god nok! Der er ikke mange villaer tilbage i gaden, og denne er tilmed beliggende op ad det attraktive Bülows-kvarter på Frederiksberg C. Ejendommen er opført i 1893 og lejligheden står med 193m2 bolig (BBR) med potentiel mulighed for at udvikle ejendommens 2. sal med endnu flere kvadratmeter, tagterrasse og taghave. 

Huset, som grænser op til det gamle villakvarter beliggende mellem Bülowsvej, Gammel Kongevej og H.C. Ørstedsvej, er noget helt særligt. Det er Danmarks ældste villakvarter, og den seneste tid har det været igennem et generationsskifte, hvor flere og flere unge familier er flyttet ind.

Huset ligger i grænsefeltet mellem Gammel Kongevejs livlige handelsliv med et utal af specialforretninger, caféer og skønne restauranter, og en af de mest attraktive og fredfyldte oaser, som Frederiksberg byder på. I gåafstand til Frederiksberg Have, Søndermarken og Søerne ind mod København. I cykelafstand til grønthandlerne på Nørrebro, Kødbyen på Vesterbro, Torvehallerne og nattelivet i K.

Indretning: Entré til trappeløb, sydvendt stue, hvorfra der er adgang til to skønne soveværelser, som begge er orienteret mod haven, yderligere et værelse, køkkenalrum, badeværelse med brus og bryggers. Fra køkkenet er der adgang til husets 2. sal, der i dag anvendes som depotrum. Og det er netop denne 2. sal man med rimelighed kan udvikle, idet vi her for god ordens skyld skal bemærke, at der endnu ikke foreligger godkendte projekter for arealerne.

Dette er en suveræn bolig til det kreative og pladskrævende par eller familien, der ønsker at bo i hjertet af Frederiksberg C – med alt, hvad det giver at liv, nærhed og inspiration i hverdagen. Privat tagetage, privat have og i grænsefeltet mellem det historiske Frederiksberg og en moderne udviklet bykerne, som tiltrækker og fastholder livets levende puls.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 15.750.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.320 DKK
BOLIGAREAL 193 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE F
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1896
HENT SALGSMATERIALE