fbpx

Frederiksberg Allé 8A, 3., 1820 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

180 m2 herskabelighed med to altaner, privat parkering og den bedste beliggenhed på Frederiksberg Grand Avenue - i en smuk ejendoms sidehus/baghus fra 1888, midt mellem Sankt Thomas Plads og Værnedamsvej. En generøst istandsat bolig forbeholdt de særlig heldige - for dem, der kan tillade sig at leve et liv som konge og dronning i top istandsatte rammer.

En lejlighed i særklasse. Alt her er faktisk i særklasse. Alt fra det skønne gårdanlæg med privat parkering, græsplæne og forskellige haverum til lejlighedens interiør, der elegant forener det klassiske byggeri med moderne boligkomfort. Snedkerbygget inventar i form af walk-in-skabe og køkken.

En ejendom, der består som sit eget arkitektoniske vidunder og en hjørnesten i vores kulturarv, der sætter sine egne standarder for, hvornår noget vitterligt er rimeligt at fremhæve som særklasse!

Indretning: Entré til soloplyst fordelingsgang, der åbnes op med udgang til altan til den ene side og adgang til tre soveværelser til den anden - det ene i dag indrettet som forældreafdeling med walk-in og eget luksuøst indrettet badeværelse med brus. Stort alrum med smagfuldt og funktionelt tilpasset snedkerkøkken, spisestue en suite med opholdsstue. Fra alrummet er der udgang til yderligere en altan med fantastisk udsigt over kvarterets baggårdsmiljøer og smukke historiske bygninger. Yderligere et badeværelse med brus.

Dette er ægte luksus, hvor fortidens fortællinger sættes i spil med en raffineret opfyldelse af alle rimelige krav til en moderne bolig - hvor drømme om et ypperligt hjem bliver udlevet, og hvor kompositionen virker fuldendt og velbalanceret.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 181 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1888 /