fbpx

Frederiksberg Alle 28, 1., 1820 Frederiksberg C

23.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Eksorbitant herskabslejlighed på 312 m², fordelt over hele 1. salen i smukt dekoreret ejendom fra 1904. På solsiden af Frederiksberg Allé, lige på hjørnet ved Sankt Thomas Plads, i 1. række til vel den mest ikoniske plads på Frederiksberg med sin skulpturelle skakternsbelægning, A.S.K. Lauritzens to historiefortællende prydbuske og det stille forbipasserende miljø. Hér sidder man på bænke og nyder solen. Her hilser man på de andre, som er ude at gå med sin hund, og her spankulerer man i sine egne tanker på vej til Frederiksberg Have eller Værnedamsvej eller til Vesterbro eller til Søndermarken eller til Gammel Kongevejs utallige skønne forretninger - eller hvorhen man nu har lyst. For i virkeligheden er der enormt mange skønne steder at gå til, når man bor lige præcis hér.

Det er som om, at denne lejlighed på sin helt særlige måde understreger begrebet herskabelighed. Store værelser, stuer en suite, enorm hjørnestue, stort moderne indrettet køkkenalrum med solbeskinnet altan og to badeværelser. Overalt er der højt til loftet, smukt interiør, luft, lys og vidde i lejlighedens rumligheder. Og så er der en særlig fin ting, at der er indrettet en selvstændig afdeling i lejligheden med egen indgang fra trappeopgangen, til værelse, mindre køkken og badeværelse. Ideelt som teenagerafdeling, gæste- eller au pair-afdeling.

Ejendommen er i sig selv en manifestation af, hvordan Frederiksberg Allé naturligt er ikonisk for sine enestående bygninger og sit arkitektoniske særpræg, hvor Alléens træer, brolagte fortove og brede boulevardstemning udmærker stedet med en særlig aura af ædelhed. Rammerne er sat for at skabe et mesterværk af en moderne lejlighed i ikoniske rammer. En suveræn lejlighed for det pladskrævende par eller familie, der ønsker at bo på samme tid prominent, klassisk og moderne lige dér, hvor det hele emmer af god energi, historie og menneskeligt nærvær.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 23.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 11.805 DKK
BOLIGAREAL 312 m2
VÆRELSER 10
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1904 /
HENT SALGSMATERIALE