fbpx

Fiolstræde 14, 3., 1171 København K

11.995.000 DKK

OM BOLIGEN

Suveræn citylejlighed i hjertet af det historiske København på 232m2 (BBR) med udsigt til det gamle Kongelige Bibliotek ved Vor Frue Kirke. Lejligheden er beliggende i en bevaringsværdig og delvis fredet ejendom fra 1830, og placeret ideelt med kort afstand til alle Københavns attraktioner, hvor i flæng kan nævnes Torvehallerne ved Nørreport, Metro, Københavns livlige gågade med Strøget og Købmagergade, kulturelle begivenheder, caféliv og et utal af udsøgte omveje man bør tage rundt til byens uendeligt mange gastronomiske oplevelser. En unik lejlighed med en fabelagtig beliggenhed. Sådan er det!

Indretning: Fra entré er der på den ene side værelse med mulighed for egen indgang fra hovedtrappen (oplagt som børneværelse eller gæsteværelse), og til den anden, stor vestvendt opholdsstue, en suite med pejsestue med smuk snedkereret reolvæg. Fra begge stuer er der himmelkig hen over det gamle kongelige biblioteks elegante tagryg - hvis man da overhovedet kan slippe blikket fra den historiske bygnings dekorative facade. Pejsestuen har adgang til lejlighedens stolte ovale spisestue med lysning- og hjørneskab og evigt mange fortællinger om fortidens perfektioneret arkitektoniske detaljeforståelse. Fordelingsgang til (gæste)badeværelse med brus, smagfuldt og særdeles funktionelt indrettet køkken med spiseplads, viktualierum og lys fra syd; yderligere et soveværelse, for slutteligt at komme til forældresoveværelse med eget luftigt og luksuøst indrettet badeværelse.

Denne lejlighed indeholder alt hvad der med rette bør være til stede i en liebhaverbolig i denne kaliber - en ejendom og lejlighed hvis historie og exceptionelle indretning, gennemgående smagfulde renovering og vedligeholdelse, bringer den til nye højder.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 11.995.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 8.023 DKK
BOLIGAREAL 232 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1830 / 1900
HENT SALGSMATERIALE