fbpx

Færgevej 105, 3600 Frederikssund

6.700.000 DKK

OM BOLIGEN

Idyllisk fiskerhus i 1. række til Roskilde Fjord, på vestsiden, med sol fra morgen til aften, egen strand og ildsted i sandet. Huset ligger ved siden af Kronprins Frederiks bro, med skovene omkring Frederikshøj som bagvedliggende kulisse. Sejlskibe passerer side om side med kajakker og alverdens fugle. Det er et kultiveret helle med rødder ned i den lokalhistoriske fortællebog, om dengang fiskerne boede i nærheden af den lokale havn. Frederikssund var en driftig fiskerihavn. I dag summer stedet af lystbåde og liv, hvor mennesker mødes, og det stille liv omkring vandet tilsmiles.

Dette er et vidunderligt sted, ganske enkelt. Og alt omkring er lige så vidunderligt. Skovene, vandet, den lokale golfbane og Jægerspris Slot. Det er tydeligvis godt at sejle her, og mindst lige så godt at fiske her. Jeg tør slet ikke at tænke på, hvor godt det er at bo her! 1.614 m2 grund fra vej til vand - og så endda med alt det bedste lige rundt om sig.

Huset er oprindeligt opført i 1850, siden udbygget og ombygget. Det er restaureret til et moderne umoderne hus, der faktisk tager sin historie alvorligt og ærer stedets sanselighed. I gamle dage var det jo fiskere, der boede her. Det er det ikke længere, men historien lever videre. I dag bor en familie, der elsker livet ved vandet, elsker at have sejlbåde sejlende ind igennem fjorden og elsker at cykle i skoven på den anden side af den kongeligt navngivne bro, som også er den direkte vej til en af landets bedste isbarer, der tiltrækker folk langvejsfra.
Huset er indrettet med en entré til et hyggeligt alrum, der fordeler opholdsstue, spisestue og funktionelt indrettet køkken i ét. Der er en sideliggende garagebygning, der er indrettet med kontor/gæsteafdeling og en 1. sal med soveværelser og badeværelse med brus.

Stueetagen udgør 131 m2 bolig, og 1. salen 73 m2 bolig (BBR).
Dette sted lever sit naturlige liv som et kultiveret hjemsted med udsigt til skov, himmel og hav.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 6.700.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 7.774 DKK
BOLIGAREAL 204 m2
VÆRELSER 8
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1850 /
HENT SALGSMATERIALE