fbpx

Dronningens Tværgade 5, 2., 1302 København K

15.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Jeg vil have, at mit liv skal være smukt.", skrev Vita Andersen, som boede i dette vidunderlige hjem i mere end 40 år. Hun er én af moderne tids mest betydningsfulde forfattere, og hendes bolig er beliggende i et af landets skønneste kvarterer, og tilmed i en af landets smukkeste bygninger, fredet for sin skønhed og historiske betydning for vores kulturarv. 

Højloftet herskabslejlighed på 273 m2 (BBR) med suveræn beliggenhed i hjertet af København. Overalt mærkes historiens vingesus og et væld af fortællinger, som har været med til at skabe stedets særlige stemning. Det gælder alt fra det svungne trappeløb, der tilfører ejendommen en nærmest majestætisk karakter, til de store palævinduer, den imponerende loftshøjde til de smukke gennemlysninger og elegante sammenhænge i boligens rumligheder. Det er som om, at alt her står i balance og rammen er sat for et spektakulært hjem, der forener den klassiske arkitektur med muligheder for ekstraordinær boligkomfort. Et hjem der synes ideelt til det pladskrævende par eller mindre familie, som søger mere end et traditionelt hjem.

Lige hér kan drømme, som kræver højt til loftet i mere end én forstand, få liv og lige hér er der plads til, at familien kan bo sammen og stadig bevare sit privatliv. Lejligheden skal naturligvis renoveres og opdateres til moderne tid - det siger sig selv, men rækken af vidunderlige gaver man får i medgift, er enestående. Originalt interiør, de smukkeste stuklofter, paneler, fyldningsdøre, smukke gulve og meget mere - blandt andet også et 34 m2 privat rum til opbevaring med adgang fra ejendommens bagtrappe. 

Lige om hjørnet for alt hvad byen tilbyder, midt i noget af det ældste af København og tæt på Metro, Kongens Have, Amalienborg og Havnefronten. 
Bygningen i Dronningens Tværgade 5 er opført i årene 1793-1794 af bygherre Hans Ondrup og A. Gjedde. Forhuset er henset til dets fine kvalitet fredet. Derfor betales der ikke ejendomsskat.
Lejligheden er hér fotograferet som Vita Andersens havde indrettet den, og kun dele af lejligheden er gengivet i dette materiale. Lejligheden blev tømt umiddelbart efter fotograferingen og fremstår i dag ryddet, klar til fremtidens eventyr. 

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 15.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 17.254 DKK
BOLIGAREAL 273 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1794 /
HENT SALGSMATERIALE