fbpx

Cort Adelers Gade 1, st.th., 1053 København K

9.750.000 DKK

OM BOLIGEN

Sjældent opleves en så spektakulær bolig i hjertet af det gamle København. 173 etagemeter (95 BBR-m2 og 78 m2 underetage) fordelt over to plan med privat indgangsparti direkte fra vognporten og en entré til boligen, som på én og samme tid understreger en uprætentiøs storslåenhed, nærvær og boligkomfort.

Ejendommen er opført i 1873, hvor den fortræffeligt vidner om en milepæl i vores arkitekturhistorie og lejligheden gør sig særlig bemærket ved sin enestående forening af det klassiske og moderne formsprog. Fine detaljer fra tidens arkitekturhistorie epoke fremhæves i raffinerede kontraster til moderne tids stilistiske elegance. Det buede indgangsparti, parketgulve i egetræ, stuklofter og fyldningsdøre, side om side med strømlinet luksuriøst køkkendesign og glaserede fliser.

Dette er en usædvanlig charmerende lejlighed med højt til loftet - på mange måder! Og en lejlighed, som ligger stille trukket tilbage, og samtidig lige om hjørnet fra Nyhavnsbroen og havnebadet til den ene side og Kongens Nytorv, Metro og det pulserende byliv til den anden side. Indretning: Entré hall, som fordeler sig mellem lejligheden to niveauer med lange kig på tværs af boligen. Øverste planer er indrettet med stort køkkenalrum, med moderne funktionelt indrettet køkken og spiseplads og direkte udgang til et af byens mest imponerende gårdmiljøer.

Fra alrummet er der er adgang til to stuer en suite, begge orienteret mod vest, hvor den ene i dag er indrettet som arbejdsværelse. Desuden pænt gæstetoilet. Nedre plan er indrettet med repos/garderobeområde og mellemgang til tre store disponible rum hvert og et med indbyggede skabe og fint lysindfald, depotrum og smagfuldt designet badeværelse med kar, brus og vaskefaciliteter.

En suveræn lejlighed med et suveræn gårdmiljø, ved en suveræn beliggenhed i et suverænt kvarter!

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 9.750.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.013 DKK
BOLIGAREAL 95 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1873 / 1976
HENT SALGSMATERIALE