fbpx

Brunhøj Strandvej 17, 4500 Nykøbing Sj

7.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Suverænt beliggende sommerhus på 73 m2 (BBR) i 1. række til Sejerøbugten. Et nærmest sydlandsk sceneri udspiller sig hér, hvor den billedskønne sandstrand bugter sig som en elegant buede linje langs strandroser, engplanter og den inderste del af bugtens altid friske og badelækre hav. 

Ejendommen er beliggende i det naturskønne Lumsås, tæt på Stenstrup Lyng. Tæt på de forskelligartede badestrande mellem Sejerøbugtens mere stille vande og de nordligt liggende strande ud til Kattegat. Tæt på Havnebyens charmerende miljø. Tæt på de skønneste skove. Tæt på færgen til Århus. Tæt på alt hvad man med rimelighed kan ønske sig af sommeridyl – og tæt på, at være måske den bedste mulighed for at anskaffe sig et vidunderligt sommerhus i 1. række.?

Dette hus ligger virkelig i 1. række. Fra husets opholdsstue, dets to soveværelser fra alle uderum, terrasseområder og hjørner af den 1.178 m2 store grund kan man se og mærke nærheden til vandet. Ingen hegn. Ingen forhindringer – direkte i 1. parket.

Nr. 17 her på denne lille lidt hemmelige Brunhøj Strandvej er en enestående mulighed for at bevare et charmerende sommerhus, forfine det, friske det op, udbygge det eller på anden vis transformere ejendommen til at imødekomme de flest tænkelige drømme om et fristed med udsyn til himmel og hav. 

Huset er fint, endda meget fint. Grunden er i særdeleshed fin, endda exceptionel fin.

 

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 7.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.854 DKK
BOLIGAREAL 73 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1935 / 1997
HENT SALGSMATERIALE